درمناظره ی خودرویی دیروزعصرازشبکه1سیما اون آقایی که بادکترپژویان مناظره داشت نمی تونست بحث منطقی روادامه بده ومیخواست جاروجنجال راه بندازه که خیلی عجیب بود.
هم وطن
|
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
8
166
پاسخ
جای تاسف است با وجود دستگاه های نظارتی چون دیوان محاسبات ،تعزیرات حکومتی،سازمان بازرسی البته واضح هست که خودروسازان صداقت ندارند.اینها که حرف رئیس جمهور هم براشون مهم نبود امیدواریم حاج آقای روحانی شاخ این دو غول رابشکند که برا خودشاه هر کاری تا حالا کرده اند.
یک کارمند با حقوق بخور نمیر باید 10 سال پس انداز کنه تا یک پراید بخره. این پول خون و دل کارمنده که به راحتی خودرویی بی کیفیت و غیر امن که بلای جان انها می شه واقعا خودرو سازها چه جوابی برای عزیزان از دست رفته داره؟ واقعا متاسفیم که جان و مال مردم در این کشور هیچ ارزشی نداره
ناشناس
|
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
3
251
پاسخ
با اجازه تون باید بگم خودرو سازها سر شیطون هم کلاه میگذارند .
مهدی
|
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
3
153
پاسخ
قطعا چوبش با عدم فروش محصولاتشون در نمیه دوم سال میخورن.......برید آمار فروش خودرو در نیمه اول نگاه کنید
سرمایه گذار صنعت ملی
|
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
302
14
پاسخ
تابی تو هم از بالا رفتن سهام خودرویی ها تو بورس حسابی حرصت گرفته نه!! خوب حواست باشه جا نمونی که بخوای مطلب اینجوری بزنی!!
خودروسازی اگر درست مدیریت بشه افتخار این کشور خواهد بود پس کمی مراعات کنید.
ذره بين
|
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
5
135
پاسخ
اگرتحقيق و تفحص ازصنايع خودروسازي كشور كه چندبار در مجلس شوراي اسلامي تصويب گرديد به مرحله اجرا گذاشته ميشد همه چرا ها و راهكار هاي حل آن روشن مي شد .
تحلیلگر
|
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
1
314
پاسخ
به نام خدا
اگر ورود خودرو به کشور آزاد شود، میگویند: خودروسازی ضرر می کند و پس از مدتی ورشکست می شود.
نه این سناریو کاملا ساخته مدیران نالایق این دو خودروسازی می باشد.
اگر ورود خودرو به کشور آزاد شود؛ خودروسازی ابتدا ضرر می کند، مدیرانش عوض می شوند. و با مدیران لایق به مرحله سوددهی می رسد.
این سناریوی درست است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
به تدريج اگر عوض بشه نه خودرو ساز ضرر ميكنه ونه ورشكست ميشه بازار هم رقابتي ميشه و اگر خودروسازي نالايق باشه ورشكسته ميشه
ناشناس
|
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۶
1
119
پاسخ
با سلام
بنده یک دستگاه تیبا یورو ۴ فروش نقدی (سی روز) به قیمت ۱۹،۵۰۰،۰۰۰ تومان از شرکت سایپا خریداری کردم ولی پس از تمام شدن ۳۰ روز نمایندگی به ما اعلام کرد که خودرو یورو ۴ فعلا پلاک نمیشود و به ما پیشنهاد کرد اگر میخواهید خودرو را زودتر تحویل بگیرید آن را به یورو ۲ تبدیل کنید. ولی بعد از انجام اینکار باز هم بعد از مراجعه به ما میگویند که معلوم نیست که کی خودرو را تحویل بدهند و فقط باید صبر کرد.
لطفا در صورت امکان علت این بدقولی را از مسئولان سایپا سوال کنید.