آقا من خودم معلم هستم وقتی که خدمتگزار مدرسه معلم بشه همین بیشتر نمیشه
البته نباید توپ فقط انداخت تو زمین آموزش و پرورش چون الان دانشگاه های ما هم کیلویی مدرک میدن من آدم میشناسم به هندسه میگفت هندسنه الان لیسانس داره
استخدام نیروهای نهضت و حق ااتدریس و... فقط با گذراندن 300 ساعت ضمن خدمت ودگرهیچ را .
که دراین سالها بسیار استخدام شده اند را به این موارد اضافه نمایید.
عذاب امروز به خاط اشتباه دیروز است. اگر سالها قبل این دیدگاه که دانش آموزان موش آزمایشگاهی هستند کنار گذاشته شده بود و هر روز یک سیستم آموزشی روی دانش آموزان امتحان نمیشد امروز اینگونه نبود
فرمایشات ایشان قبول. اما سیستم توصیفی که در پایه دبستان بکار گرفته شده است موجب شد فرزند من و 99درصد دانش آموزان پایه ی دبستان بذبخت بشوند چرا؟ چون نه تنها 20 برای بچه ها مهم نیست بلکه وظیفه ی خود هم نمیدونن که 20 بگیرن و بطور کلی رقابت رو اصلن و ابدن نمی آموزند.
اینقدر فرافکنی نکنید. در سال های اخیر به معلمان فشار آورده می شود که نمره بدهید. از طرفی درد امروز آموزش و پرورش بی انگیزگی دانش آموز است.دانش آموزان می گویند چرا درس بخوانیم؟! شما که درس خواندی په شد؟! پدر من دلال است و 10 برابر شما درآمد دارد.راست هم می گویند. علت این بی انگیزگی دانش آموزان هم همین است.آینده ی شغلی مبهم! اینکه تحصیل در ایران ربطی به موقعیت اجتماعی ندارد! حلا چه کسی میخواهد به آدم بی انگیزه درس بفهماند. این آمار قبولی را هم که می بینید، ساختگی است.معلمان نمره می دهند .اگر مانند قدیم امتحان می گرفتند 90% مردودی داشتیم.خجالت آور است که اینها را گردن معلم و امکانات می اندازید.
در شهرستان ما در سال تحصیلی گذشته تعداد زیادی از نیروهای خدماتی را به جهت کمبود نیروی انسانی مجوز تدریس برای پایه های ابتدایی بالاخص ششم دادند ،این مساله در کجای دنیا اتفاق می افتد که کسانی که برای امور خدماتی استخدام شده اند می توانند دانش آموزان را آموزش دهند،چه کسی جواب خواهد داد؟حال مسائل روانشناسی و مبانی تعلیم و تربیت، روانشناسی کودک و محتوای درسی غیره بماند برای بعد!!
افت اموزشي از انجا شروع شد كه نمره مستمر و دو نوبته شدن امتحانهاوارد سيستم ماشد.اين طور معنا شد كه مديرها معلمان راتحت فشار قراردهندو با ابزارفرم اموز ودرجه ارشد وخبره ...،١٠ نمره مفت ومجانى براى دانش اموزهاداده شود.
با این حقوق و این گرانی ها بیشتر از این از معلمان نباید توقع داشت. کمبود امکانات یک بهانه است. البته گزینش غیر اصولی معلمان توسط آموزش و پرورش هم مزید بر علت است.
وقتی سی چهل نفر را در یک کلاس قرار می دهید، معلم بیچاره چه کار می تواند بکند؟ راستی مدارس تیز هوشان را چه اقشاری تشکیل می دهد؟ چند مدرسه ی دولتی توانسته با بودجه ی دولت ،دانش آموزان را به این نوع مدارس بفرستد؟حتی مدارس غیر دولتی ؟
البته نباید توپ فقط انداخت تو زمین آموزش و پرورش چون الان دانشگاه های ما هم کیلویی مدرک میدن من آدم میشناسم به هندسه میگفت هندسنه الان لیسانس داره