محمد رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
من کارشناس ارشد مهندسی مکانیک از دانشگاه شهید چمران اهواز هستم. 2 سال هم سابقه کار دارم. کتاب ترجمه کردم، هم از لحاظ کار هم از لحاظ علمی هم بد نیستم اما شغل چی؟ تو یه شرکت مشاور ماهی 600 اونم هر چند ماه یه بار . فرزند ازاده و جانباز 45 درصد هم هستم.
ایراندووست
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
مقصر سیستم است که هر فردی را بر مبنای تخصصش جذب نمیکند، اما خودمان هم مقصریم که کاری که خارج از تخصصمان است را می پذیریم، نمونش خودم که کاری بهم پیشنهاد شد با وجود اینکه نیاز مبرم به آن کار داشتم آن را نپذیرفتم زیرا خارج از تخصصم بود. بیاییم بقول آقای سریع القلم عباراتی چون من تخصص کافی در این زمینه را ندارم و امثالهم را در فرهنگمان تقویت کنیم.
با یک مقاله خوندن دست به آچار نشویم و در تخصص دیگران ورود پیدا نکنیم حتی اگر محتاج نون شب هستیم، اینطوری به شکل زنجیره ای کل سیستم اصلاح میشه و تمام افراد سر جای خود قرار می گیرند و مفهوم عدالت شغلی شاید تا حد زیادی تحقق پیدا کنه.
امین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
کتابی است به نام "ژنرال های صدام" که مصاحبه ایست با چند فرمانده ارشد صدام . ای کاش یکی این کتاب را ترجمه می کرد و تک تک مسئولین جمهوری اسلامی مجبور میشدند که حداقل یک بار این کتاب را بخوانند ،شاید از تاریخ درس بگیرند. نکاتی که ژنرال های صدام از نقاط ضعف عراق و شخص صدام ذکر می کنند که بعضا شکل کمیک و طنزی تلخ به خود میگیرد بسیار بسیار شبیه به آن چیزی است که در ایران اتفاق می افتد. یکی از مصاحبه ها با ژنرال الحمدانی فرمانده لشگر گارد ریاست جمهوری عراق است . وی در جای جای مصاحبه از این نکته می نالد که صدام تصور می کرد که هر کسی به حزب بعث وفادار تر است پس فرد صالح تری است. وی بزرگترین عامل سقوط و فروپاشی عراق را در اولویت دادن تعهد بر تخصص میداند . به عنوان مثال از عزت الدوری مثال می زند که اصولا تحصیلات آکادامیک نظامی نداشت اما صدام وی را تنها به دلیل وفاداریش به حزب بعث به فرماندهی چند لشگر منصوب می کند : لشگر نهم زرهی (که در نبرد اهواز به دلیل اشتباهات الدوری نابود شد ) لشگر سوم زرهی (که این لشگر هم در نبرد خرمشهرتقریبا نابود شد !! ) ، لشگر 12 که به سرنوشت دو لشگر قبلی دچار شد :دی ولی باز هم به علت گوش به فرمان بودن و تعهد وی به حزب بعث صدام وی را برکنار نکرد . الدوری در حال حاضر فرمانده شورشیان باقی مانده از حزب بعث است و به تخریب کشورش از راه بمب گذاری اشتغال دارد !
-------------------------
لطفا تمام مسئولین این کتاب را بخوانند و در نهایت به نظر من تنها راه پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان های انقلاب اولویت دادن تخصص و داانش بر ایدئولوژی و تعهد است.والسلام
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
جائی که نان از خاک باغچه ارزاتتر شود چنین می شود کارمند زیر دیپلم می آید تا مقامات بالاتر می رسد با دکترای ... بازنشسته و سپس در جاهای مهم تر ایفای نقش می کند!!! و در دنیائی که همه کارخانه ها مشکل دارند با فروش دستوری صد در صد سود نشان می دهند و بعد از چند سال به برکت افت ارزش پولی قیمت ها را بالاتر برده و از دولت تقاضای خسارت می کنند
شکر خدا نعمت را زیاد می کند کمی نعمت نشان از نابجا استفاده کردن از مردم است که همه می دانند
مسلم عبيري
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
سلام، با آرزوي سال شيرين و جديد و حماسي و تسليت به دليل ايام غمبار تاريخ صدر اسلام كه شهادت فاطمه س را به دنبال داشت.
اگر خواستيد مطلب اين حقير را منتشر نكنيد خواهشا دلايل آن را به صورت شفاف ارسال نماييد:
ما از ابتدا حكومت را بد تعريف كرديم. در قرآن دو وظيفه اصلي براي يك حكومت الهي طرح شده كه خارج از آن فرعيات است و ورود به آن‌ها جز هزينه اضافي و تورم ثمري ندارد. وظيفه اول حكومت الهي، تزكيه و تعليم مردم است؛ آموزشي كه با نگاه مردم به مسؤولان شكل و قالب مي‌يابد. يعني مسؤولان فقط با رفتار درست خود مي‌توانند پايه هاي ابتدايي تزكيه و تعليم را در ملت بوجود بياورند.
وظيف دوم حكومت، امنيت (و امكان داوري عادلانه) است؛ امنيت روحي (عدم تحقير افراد)، امنيت اقتصادي (نبود تورم، برخورد با دزدان، برخورد با كم فروشان)، امنيت سياسي (عدم تسلط بيگانگان)، امنيت جاني (امكان نجات در صورت بيماري خطرناك چه پولدار و چه فقير)
متأسفانه سيستم حكومتي ما خود را مسؤول اشتغال و مسكن و ... مي‌داند و مسايل اصلي خود را گم كرده است.
اين سيستم كه به دليل بد تعريف شدن حكومت الهي، مديران خوش فكر و باتقوا و فعال را از خود دور نموده است، تورم (كه بيشتر ناشي از هزينه‌هاي زايد مديريت كشور است و نقدينگي بخشي از اين سوء مديريت است) را امنيتي به حساب نمي‌آورد ولي اشتغال را امنيتي محسوب مي‌كند!! در حالي كه اگر تورم صفر باشد حتي بيكارترين و فقيرترين افراد مي‌توانند روي يك تومان خود حساب باز كنند و برنامه‌ريزي كنند؛ ولي اگر تورم بالا باشد، حتي بزرگترين سرمايه‌گذاران مجبور مي‌شوند به سرعت موضوع سرمايه‌گذاري خود را تغيير دهند و در اين اثنا برخي ثروت خود را از دست داده و برخي به ثروت كلان دست مي‌يابند و امكان برنامه‌ريزي تقريبا براي همه فعلان كاردرست از بين مي‌رود. تورم يك مقوله بزرگ امنيتي است ولي بيكاري بنابر اقتضائات ممكن است در شرايطي امنيتي محسوب شود.
سيستم ما به علت پيچيدگي قوانين و بد تعريف شدن حكومت الهي، خود را مسؤول اشتغال و مسكن، آموزش مجاني طولاني مدت و بسيار ناكارآ و ساير شؤونات مردم مي‌بيند و با ورود به اين عرصه‌ها، مسؤوليت را از خود مردم سلب كرده است. آيا وظيفه يك پدر در خانواده اين است كه هم پرتقال بخرد و هم آن را پوست بكند، تكه تكه كند و در دهان فرزندان بگذارد؟
حكومت ما زماني اصلاح مي‌شود كه باب فكر جديد و نقادي در صدا و سيما و ساير رسانه‌ها باز شود
معلم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
سلام
من سر جای خودم هستم 19 ساله تدریس می کنم و چندین پیشنهاد معانت و مدیریت و کار های اجرایی در اداره را رد کرده ام چون معلم هستم. خدا را شکر راضی هستم فکر می کنم دانش آموزان نیز از من راضی هستند.
انشالله خدا هم از من راضی باشد.
سحر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
من تقریبا جای خودم هستم / جام بد نیست / بدو استخدام بخدا پارتی هم نداشتم و الان هم دارم زحمت می کشم ، کارشناسم و کارم فنی است با پست معمولی گرجه سابقه ام خیلی بالاست از کارم هم راضی هستند اما مطمئنم که همین آلان می شود از من بهتر برای این جا انتخاب شود . موضوع این است که برای یک جایگاه هزاران انتخاب می تواند وجود داشته باشد اما در سیستم ما چه خصوصی چه دولتی رویه و الگوی درست علمی برای انتخاب بهترین ها وجود ندارد بنابراین براحتی نمیتوانیم به این سوال پاسخ دهیم
عبداله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
موضوع بسیار خوبی را به بحث گذاشته اید. به نظر اینجانب ، کسی که تخصص کاری را ندارد و آن کار را می پذیرد تعهد هم ندارد چرا که اگر تعهد داشت حاضر به انجام کاری که تخصصش را ندارد نمی شد.فرض کنید به من پیشنهاد هدایت هواپیما را بدهند در حالی که من پزشک حاذقی هستم. اگر این کار بپذیرم به جامعه خیانت کرده ام
داود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
یکی از رموز پیشرفت جوامع پیشرفته وتوسعه یافته بکارگیری افراد متخصص وکاربلد در امورات مختلف می باشد جدای از بعد سیاسی از لحاظ علمی یک مجموعه ودر نهایت یک کشور وقتی می تواند به پیشرفت های عالی برسد که کار به کاردان سپرده شود متاسفانه وهزارانه تاسف که حدود 80% کار به افراد خبره داده نشده ویکی از مشکلات بزرگ مملکت ما همین مساله که بسیار مهم است می باشد بنابراین کمتر کسی درجایگاه خود قرار داردومن یکی از همین افراد هستم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
از آنجائیکه کشور دارای هدف نیست و مسئولین فکر میکنند آینده یک شوخی پول ساز برای آنها میباشد بنابراین مهم نبوده و نیست و نخواهد بود که کسی سر جای خودش باشد
نظرات بیشتر