ali
|
Sri Lanka
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
با سلام
می شود با چند اقدام کوچک این گونه حوادث را کاهش داد :
1- ممنوعیت انجام اردو در شب
2- انتخاب راننده باتحربه و میانسال و....
3- حضور یک فرد مستول از مدرسه و یا آموزش و پرورش
و .....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
باید مصوبین این موضوع عذر خواهی کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
ظاهراً از نظر تابناك و اكثريت قريب به اتفاق كامنت گذاران اين سايت همه مسئولين از وزير و وكيل گرفته تا مسئولين اردوي راهيان نور و رئيس اداره ثبت احوال علي آباد كتول و معاون اداره آب و فاضلاب زابل و ... در اين حادثه مقصر هستند و يك نفر هم كاملاً بي تقصير است و مظلوم واقع شده و كسي نيست جز همان راننده خاطي كه احتمالاً فكر مي‌كرده در يكي از بزرگراههاي آلمان در حال حركت است.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
بیش از صد بار در این جاده رانندگی کرده ام جاده به هیچ وجه جاده خوبی نیست وراننده اتوبوسی که این جاده را انتخاب کرده یا بسیج برایش انتخاب کرده هم جاده را خوب می شناخت. اساسا همه رانندگان در استان ما این جاده را می شناسند پس می دانند در روز بارنی با ید با احتیاط راند .وقتی راننده خواب است وبه کوه میزند یابا سرعت غیر مجاز می راند هیچکس بجز او در ایجاد حادثه مستقیما مقصر نیست ولی بنظر من مقصر اصلی آن کس یا کسانی هستند که برای هدف مثبتی راه حل منفی انتخاب کرده اند.یاداوری جنگ و شهدا خوب است اما چه لزومی دارد هزاران نوجوان را از اقصی نقاط ایران به مناطق جنوب ببریم در آنجا چه می خواهیم بگوییم که نمی شود در بروجن گفت ؟کدام عملیات جنگی در جنوب در حال وقوع است که بچه ها باید ببینند ؟مگر ابزارهای مدرن کمک آموزشی برای چه ساخته شده است .فردای قیامت حتما گروهی جواب خواهند داد چون در دنیا اگر قاضیالقضات هم بخواهد خودش می داند شدنی نیست .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
چندین سال است که دانش آموزان را اینطور به کشتن می دن (پارک شهر تهران/............... دانش آموزان بروجن) کسی جوابگو است...
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
یادم سال 86 یکی از دوستانم تماس گرفت گفت نزدیک سد کارن 4 جاده ای جایگزینی در حال تکمیل شدن است و نیاز به تخصص شما داریم به آنجا رفتم جاده مورد نظر را از کنار سد کارون 4 به سمت رودخانه مونج تقریبا همین ناحیه تصادف را به اصطلاح پیمانکاری با نظارت مشاور و حضور مستمر کارفرما خاکبرداری نموده بودند .پیمانکار کار را نیمه کار رها کرده و رفته بود بهتر بگم گوشت کار را انجام داده بود و استخانش مانده بود . ترانشه هائی که بر روی آنها تخته سنگهائی به ابعاد بزرگ رها شده بود و دسترسی برای لق گیری نبود من به همکاران گفتم اگر به من میلیونها بدهند و بگویند از این جاده با خانواده به خوزستان سفر کن به هیچ عنوان این کار خطرناک را نخواهم نمود. پیشنهاد میکنم مسئولین محترم وزارت را ه و نیرو که در این کار دخیلو متولی کار بوده اند از این جاده در کنار رودخانه مونج و نرسیده به سد کارون 4 بازدید فرمایند و تخته سنگهائی که هر لحظه احتمال سقوط آنها میرود و جاده را غیرایمن نموده است ملاحظه نمایند .بعدا نگید کسی نگفت
علیn
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
برادر من هم چند ماه پیش به همچنین اردویی رفته بودند برای ماشین آنها هم حادثه همچنینی پیش آمده بود ولی راننده آنها واقعا مهارت در کنترل داشت و با زندن به جایی باعث شد از افتادن به دره جلوگیری شود....حال این سوال برای من و خانواده ام پیش آمده که آیا این احتمال وجود عمد در این موارد وجود دارد؟؟
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
سلام.مامورویژه درکلیه اتوبوسها مخفی یاآشکارلازم است.چون اکثررانندگان اتوبوس تعهدکافی ازخودنشان نمیدهند.
بعلاوه جان مردم ارزشی برای ایشان ندارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
چرا اخبار را کامل نمی نویسید!!!!!!!!!
چرا ننوشتید که وقتی اتوبوس به دره افتاده بود بچه ها هنوز زنده بودند و همه به خانواده هاشون زنگ زندن که ما تصادف کرریم بیاین کمک. چرا ننوشتید که وقتی جرثقیل با طناب اتوبوس رو بالا میکشید طناب پاره شد و اتوبوس به شدت به زمین خورد و این فاجعه به بار اومد !!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تاکی مخفی کاری ؟
تا کی سرپوش گذاری؟ اگر راست میگید از زبان یکی از دانش آموزانی که زنده مانده اند بنویسید.
بهزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
چرا بعضیا میخان سوء استفاده کنند کجا بچه ها رو اجباری میبرن ؟ خب این اردوها اختیاری و همه از این سانحه ناراحت هستند و جای بعضی سواستفاده ها نیست
نظرات بیشتر