عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
خداییش متن خوبی نوشتین.چرا الان نمایندگان مجلس که هر طرحی رو بررسی میکنند وسطگود نمیان؟؟چرا قوه قضاییه با دلالان وعوامل موثردر نرخ ارز برخوردی نمیکنه؟؟
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
با سلام اولا همه باید در شرایط فعلی به کشور و دولت کمک کنیم چرا چون وظیفه ملی و اسلامی ایجاب می کند که این کار را بکنیم. ثانیا یادمان باشد که آقای رییس جمهور چه شعارهایی که ندادند و تازه همین دیروز هم خیلی هم صادقانه عمل نکردند.
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
تابناک! نکنه به تو هم چیزی رسیده! ها؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
ناگفته نماند ایشان در مقطعی قطعنامه ها را به کاغذ پاره تشبیه فرمودند که حالا چرخش موضع 180 درجه ای (بخوانید اندکی واقع بینی) قابل تقدیر است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
از یک بخش صراحت صحبتهای اقای احمدی نژاد فکر کنم همه خوششان امد اونم صحبتش با خبرنگارفارس که گفتند با یک نفر دیگه تو نمی تونی توی کشور با این لحنی که با من صحبت کردی صحبت کنی
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
بععضیا توی این مملکت از اونوریا نامردترن
منصور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
زمانی یکی از روسای جمهور سابق گفته بود پرداخت نقدی یارانه گدا پروری وتوهین به مردم است .به یاد دارم زمانی که پرداخت یارانه ها شروع شد بعضی از همکاران بنده در فروشگاهم به نزد من آمدند وگفتند یا حقوقمان را زیاد کن یا میرویم چون حساب کرده ایم اگر صبح تا شب برایت کارکنیم 300میگیریم در صورتی که اگر در خانه بیکارهم باشیم علاوه بر بیمه بیکاری ماهی 200یا250 تومان هم یارانه میگیریم و رفتند!حال خودتان حدس بزنید که بر سر تولید کننده وکارخانه دار یا کشاوزی که باید دستمزد کارگر ساده دل رابدهد چه آمد در این مدت ؟ تازه اثرات تورمی راهم بزار روش . آقای ریس جمهور محترم حرف حساب را باید می شنیدی .حرف حساب .حساب است خودی وناخودی واصلاح طلب و اینوری واونوری ندارد که ؟!
جواد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
بهر حال هرکی اینوسط داره به هر طریقی به این مملکت ضربه میزنه خائن به مملکته و انشاء الله خدا این خیانتو در خونوادش منعکس کنه.دشمن جای خود دارد ولی این خیانتکاران داخلی بالاخره رسوا میشن.انشاء الله... این مملکت تا مملکتی هست که مذهب رسمیش شیعه هست حالا افرادی باشن که بخوان این مملکتو به زمین بزنند باید با ابوالفضل عباس و فاطمه زهرا روبرو بشن تو این دنیا جان سالم بدر ببرن تو اون دنیا یقشون گیره لااقل یقشون گیر من یکی هست که با این بلوایی که در بازار راه انداختن باعث سخت شدن زندگیم شدن.بقیه مردم هم خودشون حق خودشونو خواهند گرفت.
مرتضی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
چرا نمیخواین قبول کنین تحریم مارو به این روز انداخته؟ سیاست خارجی غلط همین دولت
پیش بینی چنین روزایی اصلا مشکل نبود.
بیچاره مردم
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۲
دوست عزيز، شما مكررآ از واژه شجاعت و صراحت استفاده مى كنيد. ايكاش ايشان ذره اى درايت داشتند تا زندگي ميليونها نفر به خطر نمى افتاد
نظرات بیشتر