مسهودازکاشان
|
France
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
یلام خدمت همه دمستان ای کاش همایش ویاسمیناری برگزار می شدتاافرادیکه واقعا توسیستم های اجرایی کارایی داشته اندولی موردظلم وتعدی توسط برخی مسئولان قرارگرفته اندوچهر ه شان تخریب شدند ازدردهای خودبگویندوراهکاری بدهند فکرمیکنم اگرتواین سیستم اداری بخواهی حرف حقی بزنی که خوشایندمسئولان نباشه ظرف مدت یک هفته یادوهفته مسئولان قسمت ومدیران ترازاول مقدمات مختلفی رابرای تخریب این چهره هاآماده میکنند خصوصاازعواملی مثل حراست ها وگزینش ها خودهرطورشده می خواهندکه به هرقیمتی شده زیرطرف زده شودمن که تودانشگاه آزاداین چیزهارادیدم وتجربه کردم واقعاکارسختیه تواین سیستم هایی که سی وچندسال داره ازانقلاب میگذره تازه برخی هابدنبال بساط دیکتاتوری خودهستند وازدین واسلام فقط اسمش رایدک می کشندبرخی اوقات که فکرمیکنم به خودم میگم پس چراانقلاب کردیم چراهشت سال دفاع مقدس داشتیم اصلامگراسلام کاملترین دین وبهترین دین برای راهنمایی وارشادزندگی بشرنیست بعضی وقت هاکه فکرمی کنم خیلی تناقضات بابرخوردهای مدیران ومسئولان باآنچه که دراسلام توصیه شده می بینم.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
feri
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
پاسخ به این که چرا افراد کارآمد نمی توانند رشد کنند این است که مدیرانی که از ابتدا ی انقلاب تا کنون پست ها را اشغال کرده اند و حاضر نیستند علیرغم رسیدن به بازنشستگی مقام خود را ترک کنند با وضع آئین نامه ها و قوانین به نفع خودشان اجازه ارتقاء به دیگران را نمیدهند تا پست خود را از دست ندهند . مثلا درآئین نامه ها و قوانین برای ارتقا و سپردن پست به افراد می نویسند که باید قبلا از سوابق مدیریتی برخوردار باشند . سئوال این است آیا خودشان در ابتدای انقلاب این پست ها را اشغال کردند سابقه مدیریتی داشتند ؟؟؟
اگر چنین باشد که هیچکس نمیتواند به هیچ مقامی برسد و فقط خود این آقایان و فرزندانشان همیشه مناصب حکومتی و دولتی را صاحب خواهند شد .این یک دور باطل است که برای انتصاب افراد جهت مدیریت سابقه مدیریتی خواسته شود و حتی تحصیلات در رشته های مربوط و مطلوب پست مورد نظر بعنوان شرط اصلی قلمداد نمی شود این یعنی همیشه خودشان مدیر باشند .آیا وضع کنندگان این قوانین از بدو تولدشان مدیر زائیده شدند؟
به همین دلیل است که افراد لایق وشایسته همیشه کنار بوده اند و فرصت طلبان و چاپلویسان در مناصب بالا قرار داشته اند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
من فکر میکنم چون انتخابات نزدیک است
"غالبا افراد کارآمد از سیستم اداری ایران حذف می شوند"
ناشناس
|
Italy
|
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
یک چیزی که خیلی برای من جالبه اینه که ظاهراً همه دوستانی که اینجا نظر دادند هر کدوم به نوعی مظلوم واقع شدند و همه آدم حسابی بودند و کار می کردند و همه قربانی مدیران بی کفایت شدند! جمع کنید بابا! خودتونین دیگه! نه از مدیرش بخاری بلند میشه, نه از شما! همین الان ساعت کامنت ها رو اگه دقت کنین میبینین نصفشون تو ساعت اداریه! خوب توی کارمند خیلی بیجا میکنی تو روز ساعت اداری میای تابناک می خونی؟ مگه کار نداری؟
امین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
مشکل جامعه ی ما ، جامعه ی ماست
سلام
راستش در پاسخ به این سوال تابناک باید بگم که خیلی وقته این سوال نقل زبون همه شده اما اگه بگیم مشکل ساختار هست ، پس ناخواسته نقش فرد و جامعه را کمرنگ کردیم و اگه بگیم افراد ، هه هه هه
اگه بگیم افراد چی؟!!!
این میشه :-) ولی پاسخ خیلی بزرگیه
یعنی آدم میترسه این پاسخ رو بده و راستش راحت تر اینه که خودمون رو از شر همه چی راحت کنیم و بگیم ، مشکل ساختاره
ولی عجیبه که همیشه واسه ما ایرانی ها مشکل ساختار بوده اما با کمال تعجب در گذشته ی نزدیک ما ، هر چقدر سیستم تغییر کرده بازم مشکلی که در ساختار بوده برامون حل نشده.
کلا میل عجیبی به تغییر ساختار داریم تا تغییر خودمون و این میل همیشه بعد از یک تغییر تخلیه میشه اما باز آروم آروم انباشته میشه تا دوباره هیجانات رو تشکیل بده
غافل از اینکه تا خودمون رو تغییر ندیم هیچی عوض نمیشه و تغییر خود از هر کاری سخت تر بنظر میرسه و وای به حال وقتی که تغییر خود برای همه ی افراد یک جامعه ضروری باشه اوه اوه اوه
یعنی میشه؟
نه ولش کن ، همون تغییر ساختار بهتره ، چطور میشه موجودیتی بنام خود را با یک ریشه ی فرهنگی (سالم یا غیر سالم) شکل گرفته و پیشرفته بطور کل ، تغییر داد؟
همون ساختار عوض بشه بهتره ، آسوده خاطر تر هم هستیم.دل خودمونم راضی کردیم.
نظر من اینه که همه باید بدون در نظر گرفتن منافع زیاده خواهانه از خودشون و اطرافیانشون و فرزندانشون (من خودم فرزندم ها - واسه بابایی میگم :-) ) با یک هدف مقدس یا اخلاقی شروع کنند تا به جایی برسیم که شایسته ی ماست و یا یک فشار شوک دهنده ی بزرگ مثل جنگ یا... که اتفاقا کاملا تصادفی بتواند نیروهای سازنده را برجسته سازد(که کمی تصورش سخت است) بتواند تغییر رفتار اجتماعی را ایجاد کند.باید برم ، بابام کارم داره
دیپلمات
|
United States
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
این مشکل در صدر بودن نا کارآمدان در همه وزارت خانه ها جاری است . وزارت امورخارجه هم از درگیرترین هاست . اکنون در انتصابات داخل و خارج کار به یک نفر واگذار شده و آنهم وزیر خارجه نیست البته این مشکل خود وزیر است که شانه خالی کرده است . این یک نفر هم تمام افراد تحت امر مجموعه خود و متملقین را به مدیریت های داخل و سفارت خانه ها و سرکنسولگریهای منصوب کرده است جالب است که فقط اسامی که این آقا بخواهد جوابشان از ریاست جمهوری می اید گویا نهاد ریاست جمهوری هم علیرغم همه بلندپروازیهایشان بنده این آدم شده اند .
صالحی
|
United States
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
با سلام ، متاسفانه بله در سیستم ادارای ایران جائی مناسب برای افراد کارآمد ، صادق و مردم دار وجود ندارد ، اما افراد ناکارآمد ، دروغگو ، باندباز، رشوه خوار و حتی افراد قلدر در به خوبی در سیستم اداری پیشرفت می کنند، من در بانک مسکن کارمی کنم ، علی رغم اینکه کارکنان بسیاری به ویژه جوانان و تازه استخدامی های تحصیلکرده ، کارا ، صادق ، مردم دار زیادی دارد ، اما متاسفانه اکثریت انان به حاشیه رانده می شوند و افراد باندباز و ناکارآمد و غیر صادق به خوبی ترقی می کنند و ترفیع می یرند و حتی در ارزشیابی کارکنان و تقسیم پاداش ها به راحتی معیارهای حجم کار انجام شده ، صداقت ، مردم داری و کیفیت خوب کار نادیده گرفته می شوند . همین رویه متاسفانه ثابت باعث شده که روسای ضغیف شعب و مدیران ناکارآمد یا درجهت این رویه قرارگیرند ویا به حاشیه رانده شوند و این چرخ باطل همچنان ادامه یابد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
اینجانب بواسطه شغلم درارتباط باتعدادزیادی از ادارات صف وستاد هستم موارد فوق راتائید میکنم ومتاسفانه نگران کننده است.
قهرمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
علتش اینه که ما ایرانیها فقط به فکر خودمون هستیم. منافع انفرادی به منافع اجتماعی اولویت داره. همین و بس
قهرمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۶
چون در همه جای دنیا باهوشترین ها در رشته مدیریت تحصیل میکنند در ایران افراد قوی و باهوش مهندسی و پزشکی میخوانند.
نظرات بیشتر