نان بربری داغ و سبزی و این پنیر محلی ام آرزوست.
آنچه یافت می نشود آنم آرزوست.
ناشناس
|
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
4
34
پاسخ
نه دستکشی نه لباس مخصوصی ونه ... کاملا بهداشتی ...
اون وقت کارشناسای اداره بهداشت میان درب مغازه آهنگری به سیاهی دیوارها گیر می دن وجریمه می نویسن که در آخر اگر پرداخت نکنی بازداشت میشی
منصور
|
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
6
12
پاسخ
بابا کثیف چیه دیگه مزش به همه ی میکروباش می ارزه
ناشناس
|
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
1
12
پاسخ
یک نظریه میگه : مواد غذایی یا بهداشتی اند یا خوشمزه !!!!
ما که از بچگی هر چیز خوشمزه ای که می خوردیم بعد ها فهمیدیم غیر بهداشتی بوده!
ناشناس
|
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
3
22
پاسخ
بابا مردم چندهزار ساله همین جوری زندگی می کردن هیچ مرگیشون نمیشد ولی فکر می کنید این چیزای بسته بندی کارخونه ای جز مواد مصنوعی و آشغال با مواد نگهدارنده و رنگ مصنوعی خیلی سالمتره؟ بدن با میکروب سازگارتره تا مواد شیمیایی هرچند دستکش و روپوش تمیز واجبه
امیر
|
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
1
21
پاسخ
شما فکر می کنین پنیری که اسمش پاستوریزه هست خیلی بهداشتی تهیه میشه ؟
مسعود
|
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
1
10
پاسخ
تو کدوم مرحله اب قاتی میکنن؟
داریم اصلا :D?
ناشناس
|
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
4
16
پاسخ
باعرض سلام و خسته نبا شيد خدمت شما تابناكي هاي عزيز .به عرض شما ملت فهيم برسانم كه اين همه سال اين نعمت خداوند .برسرسفرهاي ما ايرانيان چه فقير وچه غني ميهمان بود وابرودار سفره خانواده دربرابر ميهمان.ماراچه شده كه اين نعمت الهي رااز خود دور ميكنيم به خدا قسم اين پنير از سالمترين لبنيات ايران عزيزمان است.......