ناشناس
|
Thailand
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
اون جور که در عکس پیداست،اون میزهای کار از جنس استیل نیست.و این میتواند سرطان سزا باشد.بهتر است از میزهای استیل استفاده کنند که هم سرطان سزا نیست و هم مزه پنیر بهتر میشود.
سارا از اهواز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
من دانشجو رشته صنایع غذایی ام .تو کتابهای ما نوشته که روپوش الزامیه ولی دستکش نه چون زیر دستکش رطوبت جمع میشه که محیط خوبی برا رشد میکروبهاست.
زهرا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
غیر بهداشتی باشه بهتر از اینه که تو شیرش وایتکس بریزن
متخصص لبنیات
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
باسلام درتولیدبه روش سنتی حتی شیرراباستوریزه نمی کنندچه برسدبه استقاده از دستکش وعلت طعم خوب ومنحصربه فرد نیزهمین است.ازنظرآلودگی نیزبعدازنگهداری دراب نمک به مدت چهارماه محصول کاملاسالم می باشد.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
پنیر خوب که سنتی باشه بدون نظارت وزارت بهداشت بدون رعایت حداقل موارد بهداشتی مثل ماسک و ، کلاه و دستکش کارگران تولید میشه و پنیر تهیه هشده توسط ماشین آلات مکانیزه هم که نه طعم داره و نه مزه تازه معلوم نیست از شیر تازه استفاده میکنن یا شیرخشک وارداتی از چین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
در همه دنیا کشورها و شهرهایی هستند که پنیر های مخصوص به منطقه خود دارند اما متنوع متاسفانه اما در ایران تنوعی نداریم و پنیری که 50 سال پیش تولید میشده همچنان همان پنیر بی هیچ تغییری تولید میشود بدون آنکه ذائقه مشتری را بداند