اون جور که در عکس پیداست،اون میزهای کار از جنس استیل نیست.و این میتواند سرطان سزا باشد.بهتر است از میزهای استیل استفاده کنند که هم سرطان سزا نیست و هم مزه پنیر بهتر میشود.
سارا از اهواز
|
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
0
17
پاسخ
من دانشجو رشته صنایع غذایی ام .تو کتابهای ما نوشته که روپوش الزامیه ولی دستکش نه چون زیر دستکش رطوبت جمع میشه که محیط خوبی برا رشد میکروبهاست.
زهرا
|
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
1
26
پاسخ
غیر بهداشتی باشه بهتر از اینه که تو شیرش وایتکس بریزن
متخصص لبنیات
|
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
3
15
پاسخ
باسلام درتولیدبه روش سنتی حتی شیرراباستوریزه نمی کنندچه برسدبه استقاده از دستکش وعلت طعم خوب ومنحصربه فرد نیزهمین است.ازنظرآلودگی نیزبعدازنگهداری دراب نمک به مدت چهارماه محصول کاملاسالم می باشد.
محمد
|
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
1
14
پاسخ
پنیر خوب که سنتی باشه بدون نظارت وزارت بهداشت بدون رعایت حداقل موارد بهداشتی مثل ماسک و ، کلاه و دستکش کارگران تولید میشه و پنیر تهیه هشده توسط ماشین آلات مکانیزه هم که نه طعم داره و نه مزه تازه معلوم نیست از شیر تازه استفاده میکنن یا شیرخشک وارداتی از چین
ناشناس
|
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
3
19
پاسخ
در همه دنیا کشورها و شهرهایی هستند که پنیر های مخصوص به منطقه خود دارند اما متنوع متاسفانه اما در ایران تنوعی نداریم و پنیری که 50 سال پیش تولید میشده همچنان همان پنیر بی هیچ تغییری تولید میشود بدون آنکه ذائقه مشتری را بداند