رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
کاش پلیس قانون سرعت راهم که مال عصردایناسورها است تغییرمی دادوحداقل به 120ارتقا می داد.
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
1 - پيشنهاد دوست ناشناس در مورد تعين نرخ جريمه متناسب با قيمت خودرو در دنيا بي سابقه و خنده دار است . تصميم نابخردانه عدم تحويل كارت سوخت به خودرو هاي خارجي باندازه كافي نابرابري ايجاد كرده است .
2 - اين افزايش جريمه ها در صورتي مفيد و بازدارنده مي باشند كه بي چون و چرا اعمال گردد و افسران محترم نظر شخصي خود را در اجراي قانون دخيل ننمايند . از 170 مورد تخلفي كه چند سال قبل توسط نيروي انتظامي اعلام و قرار شد در مورد آنان جرايم تشديد و سختگيري گردد ، فقط يكي دو مورد اجرا گرديد . هنوز هم خودروهاي دود زا و موتور سيكلتهاي متخلف در شهر ها جولان مي دهند و سلامتي روحي و جسمي شهروندان را به خطر مي اندازند و كسي پاسخگو نيست .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
وقتي يه پليس خودش جرم را تشخيص ميدهد و خودش قاضي ميشود و بدون توجه به حرف راننده هر چقدر كه دلش بخواد جريمه ميكنند چه انتظاري از اين قانون جديد ديگه ميتوني داشته باشيد . من حدود 10 روز قبل داشتم از طرف جاده چشمه علي دامغان به سمت ساري ميرفتم در جاده كياسر يه پليس نامحسوس كه با زانتيا بود سر يه پيچ حدود 140درجه با سرعت كمتر از 40 كيلومتر داشت ميرفت وقتي من نزديكش رسيدم سرعتش را كمتر كرد و گرفت سمت چپ جاده و راه را براي من باز كرد و من بدون عبوز ر از خط ممتد از ايشان سبقت گرفتم بعد از سبقت به من چراغ داد و من كه توقف كردم گفت سبقت غير مجاز و حادثه ساز گرفتي و ماشين منو تو بر بيابون كه دورش رو حدود يكمتر ديوار كرده بودن گذاشت و تو اون سرما منو پياده كرد و رفت و گفت اگه بخواي ميتونيم برات ماشين زنگ بزنيم بياد البته تاكسي تلفني نه مجاني . بخدا من از آن آدمهائي هستم كه به قانون احترام ميزارم ولي در اينجا حق من ضايع شد و علاوه بر اذيت شدن آزاد كردن خودرو جريمه هم پرداخت كردم .
نیما
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
با سلام من 11 سال است که جریمه نشده ام ولی دیروز به خاطر خراب بودن چراغ قرمز که یکهو از عدد 20 به صفر رسید و من روی خط عابر پیاده بودم 20000 تومان جریمه شدم. آنهم بوسیله یک سرباز. برای من کارمند با این حقوق که اینهمه رعایت می کنم خداییش خیلی زور داره. پس فقط متخلفین نباید ناراحت باشند. حالا من باید از کار و زندگیم بزنم تا از آن مامور شکایت کنم. آیا این انصاف است؟
حسن مولايي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
با سلام
اول آموزش بعد جريمه ، اول يك فكري به حال چاده هاي بين شهري كنيد بعد نرخ جريمه ها را بالا ببريد يكي دو تا از اين برادران كه با كمي شل كردن كيسه مي شه راي شان را عوض كرد را فكري بحال شان بكنيد بعد جريمه ها را بالا ببريد . متاسفانه با بالا بردن نرخ جريمه ها فقط حق الاسهم ها را افزايش داده ايد . بايد از مسئولين پرسيده شود : از مبالغي كه بابت جريمه دريافت مي كنيد چقدر از آن را بابت آموزش و برنامه ريزي براي اصلاح ساختار راهنمايي رانندگي نموده ايد ؟ به اميد آنكه به جاي تنبيه از سلاح آموزش و رافت استفاده شود .
محمدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
افزایش جریمه اغلب تخلفات ، بدون توجه به عدم استانداردبودن و ایمنی اکثرجاده ها و خیابانها وحتی وسیله نقلیه ساخت داخل ، نوعی توهین به شعورمردم است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
من يه پيشنهاد دارم
جريمه تاكسيها در تمام موارد دو برابر ساير ماشينها باشه. اگرچه اين قشر از نظر درآمدي وضع زياد مناسبي ندارن ولي به سه دليل اين پيشنهاد ميتونه مناسب باشه:
1. به دليل اينكه رانندگي درون شهري شغل تمام وقت آنهاست و به دليل تعدد پارك توقف سبقت و ... جرائم اين قشر بسيار بيشتر از سايرين مي‌باشد.
2. رانندگان تاكسي هميشه رانندگان حرفه اي محسوب ميشوند و الگوي سايرين قرار ميگيرند چه در مهارتها چه در تخلفات و چه در قانونمنديها
3. بعضا تاكسيها پيكانهاي فرسوده اي هستند كه ترسي از خش برداشتن شان وجود ندارد و اين امر جرات و جسارت رانندگي را افزايش ميدهد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
حالا كه همه چيز سنتي شده بهتر نيست آمد وشد هم از روش سنتي استفاده بشه اينطور گرفتار جريمه وآسيب وحادثه هم نخواهيم شد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
نگاهي اجمالي به نظرات آندسته از بينندگاني كه منتقد افزايش نرخ جريمه هستند و همه تقصيرات را به گردن جاده و ماشين غير استاندارد مي‌اندازند حاكي از شدت خودخواهي و تنگ‌نظري رانندگان متخلفي است كه فلسفه و علت قوانين را فقط و فقط حفظ جان و امنيت خودشان مي‌دانند و حتي احتمال هم نمي‌دهند كه شايد علت اين قوانين حفظ امنيت ديگران هم هست. اين نظرات نشان مي‌دهد كه راننده متخلف اگر مثلا با پرايد با سرعت 120 حركت مي‌كنند و نه بيشتر فقط ملاحظه جان خودش را مي‌كند و اگر همين شخص خودرويي با امنيت بالاتر در اختيار داشته باشد و چشم ماموران را هم دور ببيند ديگر شمر هم جلودارش نيست و دليلي ندارد كه به فكر جان بقيه هم باشد. بنظر بنده بايد كساني كه عمدا تخلفاتي مرتكب مي‌شوند كه آشكارا نشان دهنده بي اهميتي به جان و امنيت مردم است بايد مدتي زنداني و براي هميشه از رانندگي محروم شوند زيرا چنين اقداماتي فقط تخلف رانندگي نيست بلكه توهين آشكار به ديگران نيز هست. آيا كسي كه در اتوبان با حركات مارپيچ و نمايشي جان شما و خانواده و كودكان شما را به خطر انداخته و اعضاي يك خانواده را دچار اضطراب و تشويش خاطر مي‌كند در حال توهين و فحاشي به شما نيست؟ واقعا فكر مي‌كنيد جريمه 200 هزار توماني براي كسي كه در حالت مستي يا مصرف مواد روانگردان رانندگي مي‌كند و با اين اقدام رسما اعلام مي كند كه براي جان شما هيچ ارزش و اهميتي قائل نيست، بازدارندگي دارد؟ فرضا تمام جاده ها و خودروها هم كه استاندارد باشند مطمئن باشيد با اين فرهنگ رانندگي آمار تلفات تصادفات حداقل در مورد عابران پياده و رهگذران نه تنها كاهش نمي‌يابد بلكه قطعا افزايش نيز خواهد يافت زيرا راننده متخلف با احساس امنيت بيشتري تخلف خواهد كرد.
حسن مصور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
با مفاد قانون ونرخ هاي آن كاملاَ موافقم چه در صورت رعايت دقيق آن وبرخورداري از ضمانت اجراي كافي بازدارنده خواهد بود به شرط آنكه مسئولين راهورنيز همزمان با ابلاغ مقررات جديد سيستم نظارتي كافي ووافي نسبت به ثبت وضبط تخلفات رانندگان ايجاد و عملكرد مامورين خودرااز همه جهات و از جمله اعمال سليقه شخصي در اجراي قانون تحت كنترل در آورده وآسيب شناسي لازم درموردوضعيت راهها ومعابرصورت گيرد
نظرات بیشتر