بايد با قانون شكني دولت با اغماض برخورد كرد زيرا بجاي جامعه نمونه در اخلاق انساني و اسلامي در حال تبديل به يك جامعه مثال زدني در انواع فساد هستيم. قطعا با اين دولت اجراي فرمايشات رهبري غير ممكن است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۹
آیا فقط باید تماشا کنیم تا هر گندی خواستند بزنند؟ زیاده خواهی است اگر از رهبر انقلاب تقاضا کنیم که قبل از خرابکاری بیشتر آنها مشکلات را ریشه ای حل کنند؟
عریضه نویس
||
۰۲:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۹
نکند احکام قضایی را هم به همین دقت صادر می کنید!!! احتمالا منظور شمای قاضی این است که با تخلف دولت بدون اغماض برخورد کرد، زیرا که همین اغماض و مصلحت سنجی های چند ساله موجب شده که در حال تبديل به يك جامعه مثال زدني در انواع فسادشویم .
قاضی دادگستری
||
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۹
با عرض پوزش از اشتباه تایپی کلمه اول پاراگراف من نباید است که باید تایپ شده است.
چند سال پیش، با صدور فرمان 8 ماده ای رهبری برای مبارزه با فساد،سخنرانی ها و وعده های بسیاری از سوی مقامات کشوری داده شد،که اگر واقعا انجام شده بودند،شاید نیاز به تذکر مجدد پیش نمی آمد.
بیانات مقام معظم رهبری بسیار عالی کارشناسی و مدبرانه بوده است از مسوولان نظام تقاضامنديم با افرادي كه موجب مفاسد اقتصادي در بعضي از شركت هامي شوند قاطعانه برخورد كنند و نگذارند به راحتي با مديريت غلط و خانمان براندازشان موجب هدر رفتن بيت المال شوند .
مشکلات به خصوص فساد اقتصادی در ایران به قدری ریشه دار هستند که به راحتی قابل حل شدن نمی باشند ؛ بنده کارمند یک سازمان نیمه دولتی در تهران هستم و به عینه مشاهده می کنم که فساد اقتصادی در این سازمان که بودجه آن از جیب مردم تامین می شود تبدیل به هنجار شده است ! و به خاطر سالم کار کردنم هم به قدری تحت فشار هستم که روزی صد با آرزو می کنم ای کاش در این سازمان مشغول نبودم !
نباید غافل بود که متاسفانه کار از کار گذشته واستخدام قبیله ای وعشیره ای گار دولت را ساخته وکارش تمام است .حال اگر میخواهید کاریکنید لازم است قانون مدون ومحکمی برای استخدام دولتی تدوین وبه تدریج مستخدمین را جایگزین وپاک سازی نماییدواصل استخدام را برراستی درستی وصداقت وخدمت استوار سازیدبطوریکه کارمندان مردم را ولینعمت خود بدانند نه مدیرانشان را