ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
بابا شعب کجا بود... شما وارثان ثروتهای چپاول شده مردمید که به زودی به سزای اعمال جنایتکارانه خود خواهید رسید...
محمد مهدی
|
Switzerland
|
۰۲:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
حالا این آقا اصلاً کی هست که اینطور از طرف ملت بیانیه صادر کرده؟ جالب اینکه عده ای آنقدر از هاشمی عقده دارند که انگار روزشان شب نمی شود اگر در هر مطلبی که می گویند یا می نویسند به او طعنه ای نزنند و ناسزایی نگویند. سوال اینجاست که بازتاب چرا چنین مطالب سطح پایینی را منتشر می کند؟
ناشناس
|
Canada
|
۰۶:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
بابا یه نظر خواهی هم از اونایی که قراره ببرینشون توی شعب ابی طالب زمان بکنید
واقعا چه قیاس مع الفارغی

یکی میره برای ماجرا جویی سخنرانی میکنه مردم بدبخت باید تحریم ها رو تحمل کنند
ناشناس
|
Canada
|
۰۶:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
بابا جان پیامبر معصوم خدا و اهل بیت چه ربطی به این آقایون داره امام معصوم به ما بگه بمیر میمیریم
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
دوستانی که نق و نوق میکنند بگن جرم ما چیه که حالا باید توبه کنیم که تا تو تحریم نریم؟ داداش مشکل اونا اینه که ما میخوایم رو پا خودمون بایستیم که میایستیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
تا كي ميخواين با اين ادبيات مسخره از زبون ما مردم ايران حرف بزنيد؟. تو رو خدا جل و پلاست رو جمع كن برو همون صحراي عربستان تو شعب بشين و بعد يه راست برو بهشت. بزار ما تو ايران زندگيمون رو بكنيم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
جناب آقاي افتخاري دست از سر اين ملت برداريد. ما نمي خواهيم وارثان شعب ابي طالب باشيم. ما مي خواهيم مثل آدم مثل ايراني زندگي كنيم. ما نمي خواهيم اسير خودخواهي امثال شما باشيم. تو را به همان خدايي كه مي پرستيد دست از سر اين ملت برداريد.
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
امیدوارم که نویسنده محترم از آنانی نباشد که نفسشان از جای گرمی می آید و این شعب ابوطالبی که درست کرده اند برای خودشان هم باشد نه فقط برای 80درصد مردم ایران.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
اصلا ما می خوایم بریم جهنم. کیو باید ببینیم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
تابناک جان، بنده نقد نسبتا مفصلی بر این مطلب نوشته ام، اما حالا که خواستم در قسمتِ نظراتِ کاربران تایپش کنم، از این کار منصرف شدم زیرا می بینم که دو نظر قبلی ام را که برای همین مطلب نوشته بودم نگذاشته اید، پس فقط وقتم تلف خواهد شد. تابناک جان، من این شخص را نمی شناسم، شما حتما می شناسید، اما صرف نظر از این که ایشان کی هستند، به مصداق سخن مشهور مولا علی (ع)، نگاهی بیندازید به این که ایشان چه گفته است. تابناک جان، شما که این گونه مطالب را می گذارید، آن هم در بهترین جای سایت که تا مدت ها در معرض دید باشد، لااقل نظرها و نقدها را هم بگذارید. بابا ما هم آدمیم. نیستیم؟
نظرات بیشتر