مهدي اسفندياري
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
والا ملت ما غلط ميكنه بخواد اينهمه نكات مثبت صدر اسلام رو رها كنه اونوقت بره وارث تحريم و فشارو قحطي بشه.
به اين بنده خدا بگيد اگه دو ماه بهت حقوق ندن بازم از اين غلطا ميكني يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
پیامبر به خاطر یه هدف والا سه سال زجر کشید، ولی شما به خاطر حماقتتون دارید چوب حراج به ثروت این مملکت می زنید. خجالت بکشید که دین رو کردید توجیه کننده هقدامات احمقانه خودتون!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
تابناك عزيز همه نظرات رو كه داخل سايت نمي ذارين. حداقل به نويسنده مقالات بدين تا بدونه نظر مردم چيه
امير رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
با اين همه گلايه از شبيه سازي خودتان شبيه سازي ميكنيد. اصلا حرف اين مطلب چيه؟ اولش شعب ابوطالب آخرش اعتدال و خواص . شقيقه چه ربطي به گوزن دارد؟
لطفا تابناك مطلب ضعيف و قاط زده درج نكند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
اگه شعب اینترنت داره من می ام ، در ضمن فیلترینگ رو هم بر دارید می خوام ببینم رسانه های خارجی در موردمون چی میگن
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
جمله "مانه عقلانیت و اعتدال است" خیلی جالب بود , ایشون تازه معتدل هستند چه برسد به اینکه بخوان رادیکال بشن D:
جانعلی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
ای برادر میان ماه ما و ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمونه... آنها که در شعب ابوطالب استقامت ورزیدند پیرو راستین پیامبر خدا بودند و بخاطر خدا چنان کردند کما اینکه در زمانی دیگر تن به صلح حدیبیه دادند و زمانی دیگر با مشرکین جنگیدند و شرایط طوری بود که پسر با پدر و برادر با برادر بخاطر خدا جنگید امـــــــــــــا حالا چنان نیست کسانیکه دم از شیعه علی بودن میزنند حاضر نیستند دقیقاٌ مشابه مسلمان صدر اسلام عمل نمایند و چه بسا بخاطر منافع دنیوی و پست و مقام خود و نزدیکان خود ایمان را نیز بخدمت می گیرند البتــــــــه انطباق شرایط با زمان قبل چندان هم درست نیست آن افراد در آن زمان بهترین کار ممکن را انجام دادند ولــــی از کجا معلوم که ما هم عیناٌ در شرایط آنها باشیم بعلاوه با چه جرأتی باید هر که را در مقابل ما قرار گیرد را مشرک و کفار فرض نماییم. خدا کند با چنین تفکراتی چوب دو سر سوخته نشویم و هم این دنیا را از دست بدهیم و هم آن دنیا را.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۴
برادران تابناكي ! ديديد خيلي هم آزاده نيستيد و يا لااقل آزادگي حرفه اي! رسانه هاي حرفه اي را هم نداريد !!! يادتان باشد در عصر رسانه و ديجيتال و دهكده ي جهاني و اين جور چيرا زندگي ميكنيم !!! راستي بازهم به ما كاربران! دممون خيلي گرمه والبته ديگر نه در مورد تاثيرپذيري يكجانبه و قشري از مثلا اينجور كلمات رديف شده !!!روزگار امتحان خيلي زود به زود خود را پيش روي ما قرار ميدهد باشيم تا ببينيم!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۵
آسایش دو گیتی تفسیر این دوحرف است....
خدایا نجاتمون بده از شر این آدمای هیچ چی نفهم
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۰۵
آدم گشنه ايمان نداره/بعدش غير خودي ميشه/انوقت كي ميره جنگ ؟البته آقاي رضايي گفت 3 بار مي خوهست جنگ بشه ولي ما نذاشتيم...كه بايگاني شد و به تاريخ پيوست.
نظرات بیشتر