فعالان بازار ارز در پنجمین روز هفته شاهد تغییرات محدود دلار و یورو در صرافی های مجاز بودند.
هزینه وام مسکن که مدتی است روند افزایشی به خود گرفته طی ۱۰ روز گذشته صعودی نبوده و تقریبا ثابت مانده است.
فعالان بازار ارز در چهارمین روز هفته شاهد تغییرات اندک دلار و یورو در صرافی های مجاز بودند.
رمزارز پیشگام جهان در روند نزولی شدید خود در تلاش برای یافتن پشتیبانی است.
قیمت نفت پس از موافقت اتحادیه اروپا با کاهش واردات نفت از روسیه تا پایان سال ۲۰۲۲، در معاملات روز سهشنبه افزایش یافت.
قیمت سکه طرح جدید امروز با ۳۰ هزار تومان افزایش نسبت به روز گذشته به ۱۵ میلیون تومان رسید.
قیمت روغن موتور که مرداد سال گذشته ۴۱ درصد افزایش قیمت را ثبت کرده بود، با مجوز سازمان حمایت دوباره ۲۵ درصد گران شد.
طلا و نقره در بحبوحه کاهش اندک دلار آمریکا در بازده اوراق قرضه، شاهد افزایش قیمت بودند.
فعالان بازار ارز در اولین روز هفته شاهد نوسان افزایشی نرخ دلار و یورو در صرافی های بانکی و مجاز بودند. این در حالی است که نرخ دلار در بازار آزاد همچنان در کانال سی هزار تومان در نوسان است.
قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر چشم انداز تقاضای قوی برای سوخت و مذاکرات کشورهای اروپایی برای تحریم واردات نفت روسیه، افزایش چشمگیری داشت و رشد هفتگی به ثبت رساند.
شرکت اپل قصد دارد تولید آیفون را برای سال ۲۰۲۲ ثابت و در حدود ۲۲۰ میلیون دستگاه نگه دارد.
طبق گزارشی از اساندپی گلوبال موبیلیتی، مصرفکنندگان آمریکایی از وسایل نقلیه موجود خود برای مدت طولانیتری استفاده میکنند زیرا موجودی خودروهای جدید و کامیونهای سبک به دلیل چالشهای زنجیره تامین محدود میماند.
قیمت طلا امروز جمعه با تداوم تضعیف دلار افزایش یافت و باعث شد که قیمت طلا در مسیر دومین افزایش هفتگی متوالی قرار گیرد زیرا شرط بندی برای سیاستهای پولی تهاجمیتر فدرال رزرو وجود دارد.
یک منبع دولتی به رویترز گفت که هند قصد دارد صادرات شکر را برای اولین بار در شش سال گذشته محدود کند تا از افزایش قیمتهای داخلی جلوگیری و به طور بالقوه صادرات این فصل را به ۱۰ میلیون تن محدود کند.
افزایش وام ودیعه مسکن به ۱۰۰ میلیون تومان توسط شورای پول و اعتبار تایید شد.
فعالان بازار ارز در سومین روز هفته شاهد رشد شاخص ارزی بودند. این در حالی است که امروز نرخ دلار در بازار آزاد در محدوده 30200 تومان در نوسان بود.