اخبار ویژه

ائتلاف زیر بار شرط نخواهد رفت/تشکیل کارگروه ارزیابی نمایندگان مجلس/حدود ۲۱۰ کارنامه برای نمایندگان صادر شده است

سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: گروه‌هایی که شورای ائتلاف را می‌پذیرند، باید فردیت را کنار بگذارند؛ اگرچه از کسی دعوت نمی‌کنیم اما درب شورای ائتلاف برای برپایی مجلس بهتر، روی همه تشکیلات قانونی باز است.

مردم پشتوانه تصمیمات شورای نگهبان باشند / یک نهاد برای بررسی اثرگذاری قوانین ایجاد شود / شورای نگهبان اقناع اشخاص را مهم بداند 

امروز سالگرد تاسیس شورای نگهبان است؛ نهادی که به پاسداری از شرع مقدس و قانون اساسی می‌پردازد و در تعامل با مجلس تطبیق قوانین با دو مولفه مذکور (شرع مقدس و قانون اساسی) را بر عهده دارد. در همین زمینه، برخی نمایندگان مجلس در گفت‌وگو با تابناک، به تشریح اهمیت این نهاد، رویه و ... پرداختند.

توضیح قالیباف درباره نتیجه رایزنی با وزیر کشور / عدم افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی/مردم سیستان و بلوچستان برای ابتدایی‌ترین حقوق انسانی دچار مشکلند/ سرانجام ایجاد وزارت بازرگانی کلید خورد

در آغاز این نشست، رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس مطالب بیانیه مشترک کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه در خصوص جزایر سه‌گانه ایرانی را قویا رد می‌کند، گفت: به همسایگان ایران از جمله روسیه اعلام می‌کنیم که حفظ ثبات و توسعه‌ اقتصادی منطقه تنها بر مبنای رعایت اصول حُسن همسایگی از جمله احترام به تمامیت ارضی کشورمان میسر است.

موافقت مجلس با کلیات لایحه تشکیل وزارت بازرگانی

نمایندگان در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه، ۲۵ تیرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی، با کلیات این لایحه با ۱۲۹ رأی موافق، ۱۰۱ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۸ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

مجلس برای رفع تبعیض‌‌های مالیاتی چه کرد؟ / مردم باید بدانند مالیاتی که می‌پردازند، کجا خرج می‌شود؟

اصلاح نظام مالیاتی و خروج از اقتصاد نفتی، برنامه‌ای است که سال‌ها در پیچ و خم اجراست، ولی با تشدید محدودیت‌های صادرات نفتی، نیاز به اصلاح این روند بیش از پیش احساس شد؛ بنابراین، دولت سیزدهم اقداماتی در این زمینه انجام داد که البته با چالش‌هایی همراه بود. مسلم صالحی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در گفت‌وگو با تابناک به تشریح این موضوع پرداخته است.

منع قانونی برای اعلام عمومی ردصلاحیت‌ها / امیدواریم اصلاح قانون انتخابات سریع تر به نتیجه برسد / شورای نگهبان نگاه حزبی و جناحی ندارد/ دستگاه‌های مختلف در تحقق مشارکت حداکثری نقش دارند / موضوع میثم لطیفی از مجاری قانونی دنبال شود

سخنگوی شورای نگهبان سپس درباره لایحه «الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو» که در خصوص واردات خودرو‌های کارکرده است، گفت: این لایحه در جلسات شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

انتصاب رئیس سازمان اداری و استخدامی سیاسی است یا اداری؟/چرا دیوان عدالت اداری به انتصابات مشابه در دولت‌های گذشته ورود نکرد؟

در رای دیوان عدالت اداری آمده است: «حکم انتصاب میثم لطیفی به عنوان رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با حکم مقرر در ماده ۴۷ قانون مدیریت خدمات کشوری مغایر بوده و مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال می‌شود.»

اهمیت تبلیغ به‌روز و تاثیرگذار با ابزارهای نوین / روحانیت باید وسط میدان باشد / لزوم تشکیل کانون‌های تبلیغ در حوزه‌ها

ایشان با اشاره به اهمیت سنت دیرینه تبلیغ در حوزه‌های علمیه و در سیره علمای بزرگ افزودند: اولویت تبلیغ در میان وظایف حوزه‌ها، پس از تشکیل جمهوری اسلامی مضاعف شده، چون برپایی نظامی سیاسی متکی بر دین، دشمنی مستکبران با اسلام را افزایش داده است.

جزئیات توقیف ‌نفتکش حامل یک میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس/ ‌‌۲ جنگنده آمریکایی برای فرار نفتکش به پرواز درآمد

دریادار دوم زیراهی با تشریح توقیف کشتی حامل سوخت قاچاق در مرز دریایی خلیج فارس خاطرنشان کرد: 15 تیر ماه رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در حال بازرسی یک فروند شناور با نام تجاری (NADA 2) که به صورت سازمان یافته مبادرت به قاچاق نفت گاز جمهوری اسلامی در خلیج فارس‌ می‌کرد، بودند که آمریکایی‌ها برای ممانعت از این اقدام قانونی، یکسری تحرکات غیرحرفه‌ای و مخاطره‌آمیز انجام دادند.

چرا حکم انتصاب رئیس سازمان اداری استخدامی کشور باطل شد؟

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: انتصاب رئیس سازمان اداری استخدامی کشور برخلاف مفاد ماده ۴۷ قانون مدیریت خدمات کشوری است و ۶۵ درصد از اعضای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری معتقد به ابطال حکم انتصاب رئیس سازمان اداری و استخدامی بودند.

دیوان عدالت اداری حکم انتصاب رییس سازمان اداری و استخدامی را ابطال کرد / دولت درخواست اعمال ماده ۹۱ داد!

طبق اعلام این رأی، انتصاب میثم لطیفی به ریاست سازمان اداری و استخدامی کشور به دلیل عضویت وی در دانشگاه امام صادق(ع) به عنوان یک نهاد غیردولتی و غیرانتفاعی، غیرقانونی است و از این روی حکم انتصاب وی که از سوی رییس جمهور کشورمان صادر شده بود، ابطال می‌شود.

جزییات ماجرای تجمع «پیگیری عفاف و حجاب» مقابل دفتر ارتباطات مردمی قوه قضاییه

مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه گفت: مدتی است تعدادی خانم و آقا برای پیگیری موضوع عفاف و حجاب مقابل مرکز ارتباطات مردمی تجمع می‌کنند. از روز اول شکل گیری تجمع این افراد، از آن‌ها درخواست شد چند تن را به عنوان نماینده معرفی کنند تا حرف‌های آن‌ها شنیده شود؛ اما تجمع کنندگان به این درخواست توجهی نکردند.

چرا از بررسی تشکیل وزارت بازرگانی در صحن مجلس خبری نیست؟!

دوازده اردیبهشت ماه، دو فوریت تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس به تصویب رسید و با تصویب این لایحه در کمیسیون مربوطه در یکم خردادماه به صحن علنی ارجاع شد؛ اما با گذشت بیش از یک ماه، هنوز این لایحه در دستور کار صحن مجلس قرار نگرفته است.

کلیات لایحه برنامه پنج‌ ساله هفتم توسعه تصویب شد / موافقان و مخالفان چه گفتند؟

مساله محور بودن برنامه هفتم از جمله حسن‌های این برنامه قلمداد می‌شود. مساله محور بودن بیشتر در این برنامه مدنظر قرار گرفته است؛ رابطه دولت با نفت، مولدسازی، اصلاح صندوق‌های بازنشستگی از جمله نقاط قوت این برنامه است و اما در برخی حوزه‌ها اعتقاد داریم برنامه دارای ضعف‌هایی است؛ یکی از این بحث ها، بحث تصویر ایران آینده است.

تحریم‌ها بر مدیریت هزینه ادارات و نهاد‌ها تاثیری داشته است؟ / فشار اقتصادی در زندگی مسئولان هم احساس می‌شود؟ / از تحریم‌ها عبور کرده‌ایم! / تورم به ۳۰ درصد می‌رسد

بیش از چهل سال است، ایران با تحریم‌های ظالمانه آمریکا دست و پنجه نرم می‌کند. معیشت مردم نیز تحت تاثیر همین موضوع کم آسیب ندید و این روند تا امروز ادامه دارد. حال باید دید آیا مسئولان و ادارات هم همچون مردم از این موضوع متضرر شده‌اند یا خیر؟ لطف‌الله سیاه‌کلی، عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس و فریدون عباسی، عضو کمیسیون انرژی، در این باره به تابناک پاسخ دادند.

پایان حمله مسلحانه به کلانتری ۱۶ زاهدان با هلاکت همه تروریست‌ها/گروهک تروریستی جیش‌الظلم: حمله به کلانتری ۱۶ زاهدان کار ما بود

چند فرد مسلح به کلانتری ۱۶ زاهدان در جنوب مصلای اهل‌ سنت حمله کردند که این درگیری پس از چند ساعت تبادل آتش، با شهادت دو مامور پلیس و هلاکت تروریست‌ها دقایقی پیش به پایان رسید.