اخبار ویژه

روابط رو به رشد اعراب خلیج فارس و طالبان افغانستان؛ کدام بخش طالبان معتدل است؟

عمل‌گرایی، شکل‌دهنده تعامل رو به رشد شورای همکاری خلیج فارس با طالبان افغانستان به شمار می‌رود.

چرا ترامپ به دنبال تحمیل «مذاکره مستقیم» به ایران است؟/ ایران به دنبال «راه سوم» است

در حالی «دونالد ترامپ» در جدیدترین اظهارات خود مدعی تمایل ایران به گفتگوی مستقیم است که تهران بر مذاکرات غیر مستقیم تاکید دارد.

عدم خوشبینی وزیر خارجه اسرائیل به توافق ایران و آمریکا/ برکناری چند مقام امنیتی از سوی ترامپ/ رهبر انصارالله: ناو «ترومن» در حال فرار است

عدم خوشبینی وزیر خارجه اسرائیل به توافق ایران و آمریکا؛ برکناری چند مقام امنیتی از سوی ترامپ و فرار ناو آمریکایی «ترومن» از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

پاسخ مثبت نماینده ترامپ به عراقچی/ آیت الله خامنه‌ای برای ساخت بمب اتمی تحت فشار است!

فرستاده آمریکا در واکنش به توئیت وزیر خارجه ایران که گفته بود «ایران هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نخواهد بود» واکنش نشان داد و نوشت «عالی».

مذاکرات ایران و آمریکا به زودی در عمان شروع می‌شود/ احتمال مذاکرات مستقیم

یک خبرنگار آمریکایی مدعی شد ایران ممکن است در صورت پیشرفت در میانجی‌گری غیرمستقیم، با مذاکرات مستقیم با ایالات متحده موافقت کند.

خوش رقصی فرانسه برای جنگ طلبان دولت ترامپ/ «توافق نشود، درگیری نظامی با ایران حتمی است!»

فرانسه در حالی ادعا‌ها درباره احتمال حمله نظامی به ایران را تکرار می‌کند که بدعهدی این کشور به همراه سایر کشور‌های اروپایی بعد از خروج ترامپ از برجام، زمینه از بین بردن برجام را مهیا کرد.

«حمله نظامی» ایران را به بمب اتمی سوق می‌دهد که ترامپ از آن می‌هراسد/ جنگ با ایران کل سیاست خارجی آمریکا را از بین می‌برد

جنگ با ایران فقط خطر یک درگیری بی‌پایان دیگر را به همراه ندارد، بلکه می‌تواند کل دستور کار گسترده ترامپ را در داخل و خارج از کشور از بین ببرد.

ترامپ: دوست دارم اوباما رقیبم برای دوره سوم باشد!/برکناری زودهنگام رئیس جدید شاباک توسط نتانیاهو

سرمایه گذاری یک تریلیون دلاری عربستان در آمریکا؛ شکار شانزدهمین پهپاد پیشرفته آمریکایی توسط انصارالله یمن و برکناری زودهنگام رئیس جدید شاباک توسط نتانیاهو از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت/ ۱۰ شهید و زخمی/ حزب الله لبنان: صبر ما حدی دارد

در نتیجه حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت، ضمن نقض توافق آتش بس، ۱۰ نفر شهید و زخمی شدند.

چرا رهبر انقلاب درگیری نظامی با آمریکا را محتمل نمی‌دانند؟

رهبر انقلاب اسلامی در سخنانی احتمال درگیری نظامی با آمریکا را بعید دانستند و در صورت هرگونه درگیری نیز «ضربه محکم سخت» را در توصیف پاسخ ایران به کار بردند.

اسامه الرفاعی مفتی جدید سوریه؛ نگاه حکومت جدید سوریه به مذهب چیست؟

شامگاه شنبه، ۲۹ مارس ۲۰۲۵، دولت انتقالی سوریه به رهبری احمد الشرع، معروف به ابومحمد جولانی، خبری مهم اعلام کرد: اسامه الرفاعی به‌عنوان مفتی اعظم جدید این کشور منصوب شد.

ایران باید گفتگوی مستقیم با آمریکا انجام دهد/ طرفداران حمله نظامی به ایران در دولت ترامپ در اکثریت هستند

«طارق رئوف» رئیس سابق بخش شفاف سازی آژانس بین المللی انرژی اتمی معتقد است ایران باید مستقیماً با تیم ترامپ مذاکره کند و روابطش با آمریکا را عادی کند، چیزی که به نظر می‌رسد آمریکا نیز خواهان آن است.

رونمایی ترامپ از گفتگوی غیرمستقیم با ایران/ احتمال اخراج حامی سرسخت حمله نظامی به ایران

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده که مقامات ایرانی و آمریکایی در حال مذاکره هستند.

واکاوی متن کامل نامه ترامپ به آیت الله خامنه‌ای/ «صلح از طریق قدرت»؛ نقطه کانونی نامه

نامه ترامپ به آیت الله خامنه ای منعکس کننده رویکرد ترامپ در سیاست خارجی تحت عنوان «صلح از طریق قدرت» است.

درگیری یمنی ها با ناو آمریکایی/ تجمع بزرگ علیه بازداشت «امام‌اوغلو»/ احتمال افزایش قربانیان زلزله میانمار تا ۱۰ هزار نفر

درگیری نیرو‌های یمنی با ناو هواپیمابر آمریکا؛ تجمع بزرگ علیه بازداشت «امام‌اوغلو» در قلب ترکیه و احتمال افزایش قربانیان زلزله میانمار تا ۱۰ هزار نفر از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

تأثیر پروژه «جاده توسعه» عراق بر حذف ایران از ترانزیت منطقه و جهان/ آیا ژئوپلیتیک ایران کم اهمیت می‌شود؟

ایران، همسایه شرقی عراق، از پروژه «جاده توسعه» کنار گذاشته شده و نسبت به این طرح ترانزیتی تردید‌هایی دارد. برخی در تهران این مگاپروژه را در تضاد با منافع ژئوپلیتیکی، اقتصادی و راهبردی ایران می‌دانند.

۵