چند درصد از جویندگان کار از فارغ التحصیلان هستند؟
معاون امور تعاون وزیر تعاون با اشاره به هزینه اندک ایجاد شغل در بخش تعاون، ایجاد کسب و کارهای خرد و کوچک در قالب بنگاههای تعاونی را موجب افزایش بهره‌وری و رونق بازار کار دانست.

سید حمید کلانتری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، هزینه ایجاد یک شغل در بخش تعاون را 50 میلیون تومان ذکر کرد و گفت: این رقم در برخی مشاغل متوسط به 200 میلیون تومان و در مشاغل رده‌های بالاتر تا یک میلیارد تومان هم می‌رسد.

وی با تاکید بر تقویت جایگاه تعاون در عرصه اشتغال، افزود: برابر آمارها، 80 درصد افراد جویای کار را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند لذا باید متناسب با نیازهای بازار کار و دانش و مهارت دانش آموختگان، فرصتهای شغلی ایجاد کنیم.

کلانتری در ادامه از تشکیل 450 تعاونی دانش بنیان در کشور خبر داد و گفت: از این تعداد 130 تعاونی به تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رسیده است. این تعاونی‌ها متکی به افراد نخبه و دارای ایده هستند که با توسعه آنها می توان ظرفیتهای شغلی برای جوانان جویای کار فراهم کرد.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، جوانان جویای کار را علاقمند ورود به حوزه‌های ITوICT و خدمات الکترونیکی دانست و گفت: استقبال جوانان از نمایشگاه الکامپ بیانگر آن است که باید ظرفیتهای موجود در این حوزه‌ها را افزایش داد و با گسترش پارک‌های علم و فناوری اشتغال دانش بنیان را توسعه بخشید.

وی در پایان از وجود 700 تعاونی دهیاری در کشور و تحت پوشش قرار دادن 18 هزار دهیاری خبر داد و گفت:دولت می‌تواند در راستای کاهش هزینه‌ها بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌های معطل مانده را به جهت بهره‌مندی عموم مردم از مزایای این طرح‌ها به تعاونی‌های دهیاری واگذار و در جهت چابک‌سازی بدنه دولت گام بردارد.