كوشنر:احتمال موفقيت مذاكره با ايران،اندك!
وزير امور خارجه فرانسه خواستار تداوم مذاكره با ايران در زمينه برنامه هسته‌اي تهران شد، اما مدعي شد كه احتمال موفقيت اندك است.

به گزارش ايسنا، برنار كوشنر، وزير امور خارجه فرانسه كه كشورش رياست دوره‌اي اتحاديه اروپا را بر عهده دارد، گفت: اين سياستي است كه ما قصد داريم آن را ادامه دهيم و در عين حال نياز به قاطعيت را نيز درك مي‌كنيم.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، كوشنر با تكرار اتهامات غرب مبني بر نظامي بودن برنامه هسته‌اي ايران افزود: ما نمي‌توانيم يك بمب اتمي ديگر را در منطقه بپذيريم.

وزير امور خارجه فرانسه با ابراز نااميدي نسبت به وجود دستاوردي در زمينه برنامه هسته‌اي ايران گفت: من ساعت‌ها با ايراني‌ها صحبت كرده‌ام. هيچ گونه پيشرفت اساسي صورت نگرفت. ما ادامه خواهيم داد، اما بايد اين را بگويم كه در گذشته به سختي تلاش كرده‌ايم.

پنج عضو دائم شوراي امنيت سازمان ملل ( انگليس، فرانسه، چين، روسيه و آمريكا) به علاوه آلمان ماه گذشته يك بسته مشوق‌هاي پيشنهادي را به ايران ارائه كردند تا تهران را به توقف فعاليت‌هاي هسته‌ايي‌اش متقاعد كنند.

ايران نيز بسته پيشنهادهاي خود را ارائه كرده است كه تلاشي در راستاي حل برخي مشكلات جهان است.

وزير امور خارجه فرانسه با اشاره به اين كه ايران در پاسخ خود اشاره‌اي به آمادگي براي تعليق غني‌سازي نكرده است، گفت: در حال حاضر پاسخ آن‌ها همواره اين بوده است، ما واقعاً مي‌خواهيم صحبت كنيم، اما نه درباره غني‌سازي.