صد و هفتاد و هفتمین روز از جنگ غزه
پیشنهاد مقام آمریکایی برای حمله هسته ای به غزه/شمار شهدای غزه به ۳۲۷۸۲ نفر رسید/ طرح آمریکا برای حمله زمینی به رفح/حمله توپخانه‌ای حزب الله به ۲ پایگاه ارتش اسرائیل

پیشنهاد مقام آمریکایی برای حمله هسته ای به غزه

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و هفتاد و هفتمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز گشته و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.

{$smarty_live_blog}

پیشنهاد مقام آمریکایی برای حمله هسته ای به غزه

یک قانونگذار آمریکایی اخیرا در یک سخنرانی پیشنهاد داد مانند حمله هسته‌ای آمریکا به ژاپن در جنگ جهانی دوم، غزه نیز هدف حمله‌ هسته‌ای واقع شود! اظهاراتی که واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشته است.

 با انتشار تصویر اظهارات جنجالی «تیم والبرگ» عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا که او در آن خواستار حمله هسته‌ای به غزه شده بود، مقامات و کاربران فضای مجازی انتقادات گسترده‌ای را علیه این عضو مجلس نمایندگان آمریکا مطرح کردند.

بسیاری از سیاستمداران ترقی‌خواه این اظهارات والبرگ را محکوم کرده و نسبت به مطرح‌شدن چنین سخنانی از زبان او که در گذشته کشیش مسیحی بوده، ابراز حیرت کردند.

بر اساس تصاویر منتشرشده، این قانون‌گذار آمریکایی که هفته گذشته در ایالت میشیگان در جمعی نسبتاً کوچک سخنرانی داشت، گفت آمریکا نباید برای کمک بشردوستانه به غزه حتی ذره‌ای خرج کند. او در ادامه رژیم صهیونیستی را بزرگ‌ترین متحد آمریکا در جهان خواند و گفت واشنگتن به‌جای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، باید بودجه خود را صرف حمایت از رژیم صهیونیستی کند.

والبرگ با اشاره به حمله هسته‌ای آمریکا به هیروشیما و ناگازاکی در جنگ جهانی دوم، گفت: «باید مثل ناگازاکی و هیروشیما باشد. زودتر تمامش کنید!»

والبرگ همچنین این اظهارات را درباره اوکراین هم مطرح کرد، اما گفت حمله هسته‌ای به اوکراین باهدف واردآوردن تلفات سنین به ارتش روسیه است.

در پی انتشار سخنان والبرگ، شورای روابط آمریکایی-اسلامی در بیانیه‌ای اظهارات این قانون‌گذار آمریکایی را محکوم کرد و آن را «دعوت آشکار به نسل‌کشی» دانست.

«داوود ولید» مدیر اجرایی این شورا در بیانیه‌ای گفت: «این... باید توسط همه آمریکایی‌هایی که برای جان انسان‌ها و قوانین بین‌المللی ارزش قائل هستند، محکوم شود.»

ولید در ادامه تصریح کرد: «اینکه به‌سادگی خواستار اقدامی شوید که جان تک‌تک انسان‌های ساکن غزه را می‌گیرد، این پیام هولناک را می‌دهد که جان فلسطینی‌ها هیچ ارزشی ندارد.»

شهادت ۴۰۰ فلسطینی در اطراف بیمارستان شفا در غزه

دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در غزه شنبه شب اعلام کرد که بیش از ۴۰۰ فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست در اطراف بیمارستان شفا در این باریکه به شهادت رسیده‌اند.

 دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی طی جنایاتی یک هزار و ۵۰ خانه را در اطراف بیمارستان شفا در شهر غزه تخریب کرده و به آتش کشیده است.

بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیست در حملات چند روز گذشته خود به بیمارستان شفا بیش از ۴۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده‌اند.

دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در غزه ضمن محکوم کردن سکوت جامعه بین‌الملل در برابر این جنایات، دولت آمریکا و جامعه جهانی را به سبب همسویی با نسل‌کشی ارتش اشغالگر مسئول دانست.

از سوی دیگر مدیر بیمارستان «کمال عدوان» در نوار غزه گفت که کادر درمانی در این مرکز در شرایط بسیار سختی کار می‌کنند.

وی با بیان اینکه زخمی‌ها در این بیمارستان به تجهیزات درمانی پیشرفته نیاز دارند که هم‌اکنون موجود نیست، گفت: در بیمارستان، هیچ واحد خونی نداریم.

در همین رابطه سخنگوی سازمان هلال احمر فلسطین در نوار غزه نیز گفت که وضعیت بهداشتی و سلامت در این باریکه در حال بدتر شدن است.

وی گفت که آواره‌ شدن ساکنان غزه، وخامت وضعیت بهداشتی را تشدید کرده است.

حماس: تصمیم پایان دادن به جنگ غزه در دست آمریکا است

نماینده جنبش حماس در لبنان در اظهاراتی گفت که تصمیم پایان دادن به جنگ غزه در دست آمریکا است.

به گزارش المیادین، احمد عبدالهادی، گفت: مذاکرات به مرحله‌ای رسیده که مشخص است دشمن خواهان معامله نیست.

وی افزود: روشن است که مقاومت می‌خواهد به توافقی برسد که منجر به توقف جنگ، عقب نشینی اشغالگران و بازسازی غزه شود و این از شروط مقاومت بوده است.

نماینده حماس در لبنان با بیان اینکه آمریکا از جنگ نسل کشی و گرسنگی علیه مردم فلسطین حمایت می‌کند، گفت: تصمیم پایان دادن به جنگ در دست واشنگتن است.