صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بیانیه‌ای تروئیکای اروپایی درباره بازگشت تحریم‌های ایران

وزرای امور خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه طی بیانیه‌ای مشترک با تأکید مجدد بر اینکه آمریکا از برجام خارج شده و حق فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران را ندارد، اعلام کردند که از درخواست رسمی آمریکا برای احیای تحریم‌ها علیه ایران حمایت نخواهند کرد.
کد خبر: ۹۹۸۳۰۱
| |
35713 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، وزرای امور خارجه کشور‌های انگلیس، آلمان و فرانسه (موسوم به تروئیکای اروپایی) روز شنبه طی بیانیه‌ای بار دیگر مخالفت خود را با درخواستی که آمریکا برای احیای تحریم‌های چندجانبه علیه ایران به شورای امنیت ارائه کرده است، ابراز داشتند.

وزرای امور خارجه تروئیکای اروپایی از ایران نیز خواسته‌اند که همه اقداماتی که برخلاف تعهدات هسته‌ای خود ذیل برجام انجام داده است را متوقف کرده و به اجرای کامل برجام بازگردد؛ این در حالی است که کوتاهی مکرر کشور‌های اروپایی در اجرای تعهدات خود در قبال ایران باعث شد که ایران در نهایت تصمیم به کاهش مرحله به مرحله تعهدات هسته‌ای خود بگیرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان