بازدید 19014
مصوبه‌ای به سود بازیکنان و مربیان خارجی فعلی شاغل در تیم‌های باشگاهی کشور و دلالان آن‌ها

خرید جنس خارجی در فوتبال ایران ممنوع شد / داستان «گرانی ناگهانی خودرو‌های لوکس بعداز ممنوعیت واردات» برسر تیم‌های فوتبال / مدیران ناکاربلد کی فیلتر می‌شوند؟

این مصوبه را می‌توان با گران شدن ناگهانی خودرو‌های لوکس در بازار ایران بعد از ابلاغ ممنوعیت قانونی واردات آن‌ها مقایسه کرد. این محدودیت می‌تواند قیمت بازیکنان خارجی فعلی شاغل در فوتبال ایران را به طرز شگفت آوری بیشتر کند، چون تیم‌ها در صورت از دست دادن این ستاره ها، دیگر امکان خرید بازیکن خارجی ندارند و حتی تیم‌های رقیب نمی‌توانند خارجی‌های موجود را جذب کنند!
کد خبر: ۹۹۷۶۷۲
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۷ 19 August 2020

در پی جریمه نجومی فدراسیون فوتبال ایران در پرونده شکایت مارک ویلموتس، هیات رئیسه سازمان لیگ فوتبال با انتشار بیانیه ای، ممنوعیت جذب بازیکن و مربی خارجی برای باشگاه‌ها در فصل آینده را تصویب و اعلام کرد.

به گزارش «تابناک ورزشی» و طبق اعلام روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران، هیات رئیسه این نهاد بنا به ملاحظات متعدد مصوب کرد که در فصل ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مسابقات باشگاهی عقد قرارداد با بازیکنان و مربیان خارجی جدید در باشگاه‌ها ممنوع شود. البته طبق این مصوبه بازیکنان و مربیان خارجی فعلی شاغل در صورت اتمام مدت قرارداد فقط می‌توانند با همان باشگاه فعلی خود تمدید کنند و پیوستن آن‌ها به سایر باشگاه‌ها نیز ممنوع است.

جذب بازیکن و مربی خارجی برای فصل آینده فوتبال ایران ممنوع شد

تکرار اشتباه وزارت صمت در فدراسیون فوتبال

شاید این مصوبه در شرایط اضطراری فعلی که میلیون‌ها دلار جریمه با اشتباه مدیران ناکارآمد و نابلد و طبق احکام فیفا به فوتبال کشورمان تحمیل شده، خوب به نظر برسد؛ اما زیان‌های عجیبی نیز در دل خود دارد. این مصوبه را می‌توان با گران شدن ناگهانی خودرو‌های لوکس در بازار ایران بعد از ابلاغ ممنوعیت قانونی واردات آن‌ها از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت مقایسه کرد.

شاید بهتر بود به جای وضع این محدودیت ها، در پی ایجاد فیلتر در انتصاب‌های مدیریتی خود در ورزش می‌بودیم و به جای صدور حکم به نام خویشان و اقوام و رفقای بیگانه با مقررات بین المللی عرصه ورزش، از متخصصین این حوزه بهره می‌بردیم تا اسیر چنین گرداب‌های خودساخته‌ای که یک شبه صد‌ها میلیارد تومان از دارایی کشور را به باد می‌دهد، نباشیم.

در نخستین نگاه، این مصوبه می‌تواند قیمت بازیکنان خارجی فعلی شاغل در فوتبال ایران را بیشتر کند، چون تیم‌ها در صورت از دست دادن این ستاره ها، دیگر امکان خرید بازیکن خارجی ندارند و حتی تیم‌های دیگر نمی‌توانند خارجی‌های موجود در تیم‌های رقیب را جذب کنند! به این ترتیب، می‌توان پیش بینی کرد که مدیر برنامه‌های شاغل در فوتبال ایران قیمت موکلان خود را بالا ببرند تا در بازار سیاه فوتبال ایران با تیم سابق خود تمدید کنند.

تاوان جهل مدیران فدراسیون فوتبال و سرخابی‌ها را همه بدهند!

پر واضح است که ۸۰ درصد مشکلات پیش آمده در زمینه قرارداد بازیکنان و مربیان خارجی شاغل در فوتبال ایران در دو باشگاه دولتی استقلال و پرسپولیس و همچنین خود فدراسیون فوتبال با مربیان خارجی تیم ملی رخ داده است. به نظر می‌رسد اگر وزارت ورزش و هیات رییسه فدراسیون فوتبال مراقب پرداخت بموقع دستمزد همین چند چهره خارجی باقی مانده در فوتبال ایران باشند، دیگر نیازی به وضع قوانین اینچنینی نیست.

با توجه به شرایط بغرنج ارزی کشور و تحریم‌های همه جانبه علیه ملت ایران، شاید طی ماه‌های آتی تامین دلار و یورو برای پرداخت و تسویه حساب قرارداد فصل جاری بازیکنان و مربیان هم سخت و دشوار باشد و این قانون هم مانع تشکیل پرونده‌های جدید علیه فوتبال ما در کمیته انضباطی فیفا نشود.

تبصره‌ای که در مصوبه جدید سازمان لیگ فراموش شد

با توجه به نکاتی که درباره گران شدن نرخ بازیکنان و مربیان خارجی فعلی با این مصوبه مطرح شد، شاید بهتر بود سازمان لیگ و مدیرانش بندی هم در این قانون می‌گنجاندند که خارجی‌های فعلی نیز تنها با همان دستمزد‌های سابق اجازه تمدید دارند تا فضا برای سوداگری دلالان، واسطه‌ها و ایجنت‌ها برای سودجویی بیشتر باز نشود. وگرنه در یک چشم بهم زدن خواهید دید که ایجنت‌ها، همان سود سابق را از تعداد کمتر نقل و انتقالات به جیب خواهند زد و باز هم این سر بیت المال است که بی کلاه می‌ماند.

صف طلبکاران خارجی منتظر دریافت دلار و یورو از خزانه مردم ایران

جای تاسف است که مدیران ورزش و فوتبال ایران اشتباهات خود را با وضع قوانینی نه چندان ضروری، به کل باشگاه‌ها تعمیم می‌دهند. باشگاه‌های زیادی در فوتبال ایران فعالیت دارند که هیچ گاه درگیر چنین اشتباهاتی نشدند و با استخدام نیرو‌های متخصص از تحمیل زیان‌های ارزی به کشور جلوگیری کرده اند. مدیرانی که قبل از امضای قرارداد، به موجودی جیب مجموعه متبوع خود نگاه می‌کنند و اگر توان مالی خرید مربی و بازیکن خارجی را ندارند، دست به این کار نمی‌زنند. اما در تیم‌های دولتی، چون خرج از کیسه دولت و مردم است، و البته منافع ناشی از فعالیت دلالان هم وجود دارد، چنین امضا‌هایی بدون لحاظ کردن خطرات احتمالی زیر برگه‌ها می‌نشیند.

پیش از این، وزارت ورزش و جوانان اعلام کرده بود که باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس حق جذب مربی و بازیکن خارجی ندارند و حالا این قانون به همه تیم‌ها تعمیم داده شده است. غیر از شکست فدراسیون فوتبال ایران در پرونده شکایت ویلموتس، چندین پرونده شامل شکایت برانکو و دستیارانش از پرسپولیس، بازیکنانی نظیر استوکس، فورچونه و کنستانت از تراکتور، استراماچونی و دستیارانش از استقلال، کالدرون و دستیارانش از پرسپولیس، وینفرد شفر و دستیارانش از استقلال و سایر پرونده‌های بین المللی فوتبال ایران در محاکم قضایی، این تصمیم به همه تیم‌های فوتبال ایران اختصاص یافته است.

نویسنده: امید صبوری

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۰
عجب مدیرانی
عجب تصمیم گیری ای
بهتر بود می گفتید جذب مربی یا بازیکن خارجی در صورت عقد قرارداد ارزی ممنوع است
خوب طرف خارجی است و حاضر است در داخل کشور ریال بگیرید
واقعا یک سری آدم ...
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
کسی که با شش ما جبهه رفتن دکتر می شود و مدیر فکر می کنید مملکت بهتر این شود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
جای این ها توی زندانه و نه در ریاست فدراسیون ها
حالا که دیگه هیچ ارزی نمونده تا عزیزان با زد و بند مبادرت به وارد کردن بازیکن و مربی بنجل بکنن تا ارزهای زبان بسته را به دماغ بزنن، دست به این اقدام انقلابی زدن! مطمئن باشید بعد از نرمش قهرمانه دو، عزیزان هم در این اقدام انقلابیشون تجدید نظر خواهند کرد
این هم مثل ممنوعیت اردو زدن در خارج برای فصل قبل بود که تیمهای پول دار نغزش کردند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۳۰
نقض درسته دلبندم.
باز همینم خوبه
زورشان به خر نميرسد پالان را ميزنند مديران بي عرضه را تنبيه كنيد نه عشق علاقه مردم راكل دنيا بازيكن خارجي دارند چرا اين افتضاحات روي نميدهد بيكباره بگوييد نمي توانيم جلوي فساد درورزش را بگيريم
بالاخره دولت گرین کارتی یک کار خوب کرد می شود اینقدر مغرضانه تیتر نزنید. و کمک کنید به سمت اقتصاد مقاومتی برویم. واقعا وقتی ارز برای اقلام ضروری نداریم بازیکن و مربی خارجی به چه دردمون می خورد.
خدایا یه پولی برسون از این مملکت بریم
دستور داده شده نشان از آن دارد که میخواهند نشانی اشتباهی دهند . مدیری در انعقاد قرارداد ناتوان از درک حقوقی و عواقب اجرایی شدن بندهای مختلف آن بوده ، به عبارت ساده تر فاقد صلاحیت بوده است و قرار دادی را امضا و هزینه ای را به کشور تحمیل کرده است (حتی اگر از اموال خودش پرداخت شود )
اما موضوع جالب تر دستور داده شده است . اصلا دنبال اصلاح مدیریت ها نیستند و فقط میگویند قرار داد نبندید
مثل این است که تجهیزاتی معیوب از جایی خریداری شود و به جای بررسی خظای خریدار ، خرید تجهیزات ممنوع شود
این قانون عجیب یه مهر تایید دوباره واسه حمایت همه جانبه از سوگولی های لوس سرخابیه وزارت ورزشه تا مبادا روند اسنپ کاپ ها خدشه دار نشه
بله دیگه تا دیدن پرسپولیس 20 تا پرونده گند بالا اورده گفتن بقیه رو هم محروم کنیم که نتونن قوی بشن
تا زمانیکه پیروزی بدهی هاشو بده بعد دوباره قانون رو برمیگردونیم
گند های فدراسیون و وزارت این مدلی با پاک کردن صورت مسئله حل میشه به سادگی
البته چون در ایران نمی توانند با تیمی جزباشگاه خود تمدیدکنند ,قیمتشان بالا نمی رود.
طرز فکر و برنامه ریزی اینها آدمو یاد پت و مت میندازه:
۱- مشکلو پیدا کن
۲- حلش کن.
بیچاره ها خوب برنامه ریزی میکردن، دقیق بودن (خط کش و متر و مداد داشتن) و طبق برنامه اجرا میکردن.
الان از یکی از مدیرای دولت برو بپرس مشکلشون کجا بود پت و مت؟ چیو درست انجام نمیدادن یا نمیدونستن؟ به احتمال خیلی زیاد نمیدونه.
در شرایط فعلی، این قانون باید خیلی قبل توسط مجلس که برای بودجه کشور، کمیسیون هایی تشکیل می شود، مصوب شده بود. حالا چند سال هم بدون مربی و بازیکنان خارجی فوتبال اداره شود و فرصتی هم برای مربیان و بازیکنان داخلی فراهم شود. هرچند به خاطر دلالان در فوتبال و مبالغ نجومی که با آوردن مربی و بازیکن خارجی به جیب برخی نیز درصدی تعلق می گیرد، قدرت مخالف بزرگ ، بی رحم و درهم کوبنده ای بر علیه این تفکر در فوتبال وجود دارد.
گرانی خودروهای لوکس خارجی ماراکلافه کرده مرتب قیمت آنهابالامیرودماسالهااست درانتظارخریدیکی هستیم که نمیتوانیم ازمجلس محترم تقاضاداریم طرحی انقلابی بدهندکه اولاهیچکس بیشترازیک خودروی لوکس خارجی نتواندداشته باشدودرغیراینصورت مالیات سنگین بگیرندودرضمن باتصویب مالیات سنگین براتومبیلهای لوکس خارجی باعث بیشترشدن وارزانترشدن ودردسترس قرارگرفتن اتومبیل لوکس برای همه اقشار جامعه شوند
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
مگردیوانه شده ای مالیات بیشترمساوی قیمت گرانتراست سوادنداری تجربه که بایدداشته باشی
ابن پولی که حروم فوتبال میکنید را بدهید برای مدارس هر شهری یک ورزشگاه درست ‌‌حسابی برای دانش آموزان و عموم‌مردم بسازند و ببینید بعد از پنج‌شش سال چند تا قهرمان المپیک ازش در میاد و سلامت جامعه چقدر افزایش پیدا میکنه! فقط فکرتون به دلالی قد‌ میده؟
اصلا فوتبال دولتی یعنی چی؟ مگر کشور کمونیستی است؟
بالاخره یک تصمیم درست گرفتن
به ما چه كه از جیب ما خرج بشه، آقایون كلید به دست و مدیران درجه به دوش از جیبشان پرداخت كنن
کشور ۸۰ میلیونی با اینهمه جوان بی کار وارد کردن مربی و بازیکن خارجی از اساس اشتباه هست.بخصوص برای ایران که تیم های داخلی اساسا سرمایه گذاری زیادی در جام باشگاههای آسیا نمی کنند و موفقیتی برای آنها در مسابقات بین المللی متصور نیست.حداقل در چهل سال گذشته تقریبا اینطور بوده.بنابراین اصل واردات بازیکن و مربی خارجی بیشتر بر پایه دلالی و گرفتن پورسانت توسط بعضی از افراد بنا شده.بهتره این پول رو خرج بازیکن سازی کنند
وقتی قرارداد بایک مربی خارجی بیش از 6میلیون پوند جریمه داشته باشد وای به حال قرارداد های ترکمنچایی 25ساله باچین که کل کشوررا بخطر حواهدانداخت
بیراه هم نگفتن! البته قیاس شما یکم اشتباهه، ماشین های خارجی اکثرا با کیفیت بودند و پولش هم به موقع داده میشد و بعد وارد میشد ولی در فوتبال اکثر خارجی ها به جز معدودی از اونها کیفیت بالایی نداشتن و قرار داد بالایی می بستن و همچنین برعکس واردات خودرو چون طبق عرف مبلغ قرارداد طی فصل باید پرداخت بشه مدیرانی که قرار داد میبستن با مدیرانی که باید پرداخت میکردند فرق داشتن و همین باعث شکایت همه میشد و ضرر بیشتر
آیا شامل مربی و بازیکن هم می شود؟؟؟؟
با این ۷ میلیون دلار که باید جریمه بدهید از جیب ملت میشد مشکل آب آشامیدنی خوزستان را حل کنید
پولهای مفتی که به فوتبالیستها داده میشه ازهمین بیت المالیه که گفته میشه از تحریمها ضربه دیده، درسته؟
پس چرا یه سری تا ته کیسه دستشان را می تونن ببرن و استفاده کنن؟
چه نیازی به مربی و بازیکن خارجی است ؟ اینا برای کشور چکار میکنند بیخودی پول کشور را هدر میدهند
اول اینکه کیه که عمل کنه اونم تومحیطی مثل دم ودستگاه فوتبال ایران ثانیا آنهایی که ته کیسه روگرفتن وسرکیسه رو ول کردن بدانند بکارگیری مربی خارجی بمراتب از مصرف جنس خارجیدرفوتبال برای کشور مضرتراست.لطفا به فکر مردم مستضعفی باشید که بدون اجازه آنا پولشان را به مربیان خارجی میدهید.
غیر از شکست فدراسیون فوتبال ایران در پرونده شکایت ویلموتس، چندین پرونده شامل شکایت برانکو و دستیارانش از پرسپولیس، بازیکنانی نظیر استوکس، فورچونه و کنستانت از تراکتور، استراماچونی و دستیارانش از استقلال، کالدرون و دستیارانش از پرسپولیس، وینفرد شفر و دستیارانش از استقلال و سایر پرونده‌های بین المللی فوتبال ایران در محاکم قضایی، این تصمیم به همه تیم‌های فوتبال ایران اختصاص یافته است.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل