بازدید 8773
۴

شیوه جدید کلاهبرداران از حساب آگهی‌دهندگان

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان اظهار داشت: کلاهبردارن در شیوه‌ای نو با ارسال پیامک پرداخت مبلغ اندک به عنوان هزینه تداوم ماندگاری آگهی در سایت دیوار، اقدام به خالی کردن حساب آگهی‌دهندگان می‌کنند.
کد خبر: ۹۹۵۱۶۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵ 07 August 2020

به گزارش «تابناک»، سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بسیاری از شهروندان برای تبلیغ و فروش وسایل و تولیدات خود از سایت های واسطه گر در فضای مجازی نظیر سایت فروشگاهی دیوار استفاده می کنند.

رییس پلیس فتای استان همدان اظهار داشت: برخی افراد برای اینکه تبلیغ آگهی اشان در صفحه نخست سایت باقی بماند از امکان پیش بینی شده در این سایت به نام «پلکان» استفاده و به این منظور هزینه‌ای نیز پرداخت می‌کنند.

سرهنگ سرخوش نهاد ادامه داد: با گذشت مدت زمانی محدود احتمال حذف تبلیغ زیاد است بنابراین کلاهبرداران و سودجویان فضای سایبری، با اشراف به این موضوع پیامک‌هایی با متن پرداخت مبلغی ناچیز برای ماندگاری آگهی در سایت با آدرس لینک جعلی برای آگهی دهندگان ارسال می‌کنند.

وی ادامه داد: به تازگی پرونده ای در این باره در پلیس فتای همدان تشکیل شد که به گفته مالباخته، پیامکی با عنوان پرداخت یک هزار تومان برای جلوگیری از حذف آگهی برای او ارسال شد و مالباخته به لینک درج شده در این پیامک برای پرداخت این وجه مراجعه کرد.

رییس پلیس فتای همدان افزود: مجرمان پیامکی با هدایت طعمه‌ خود به لینک جعلی پرداخت بانک، نسبت به سرقت از حساب مالباخته اقدام کردند و در این پرونده هم تمامی موجودی شاکی به مبلغ ۶ میلیون تومان به سرقت رفت.

سرهنگ سرخوش نهاد بیان کرد: متخلفان با هدایت طعمه‌ها به صفحه های فیشینگ و درگاه جعلی، اطلاعات بانکی قربانیان را به سرقت برده و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها می‌کنند.

وی تاکید کرد: افراد به ویژه دارندگان مشاغلی که وابستگی جدی به سایت‌های واسطه‌گر نظیر سایت فروشگاهی دیوار دارند برای پیشگیری از برداشت غیرمجاز و وقوع جرایم سایبری نباید فریب پیامک‌های دریافتی را بخورند.

سرهنگ سرخوش نهاد توصیه کرد: باید تمامی مراحل درج آگهی و پرداختهای تعیین شده از درگاه بانکی پیش بینی شده داخل این نرم افزارها استفاده کنند.

وی با بیان اینکه شناسایی متهم این پرونده در مراحل نهایی است از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش گزارشات مردمی برای پیگیری قانونی منعکس کنند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۴
مگه قرار نبود با راه اندازی سیستم رمز دوم پویا و تحمیل بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه به سیستم بانکی (در اصل جیب مردم) و به زحمت انداختن مردم هنگام خریدهای اینترنتی ،بساط فیشرها جمع بشه ؟؟؟ پس چرا هنوز خبرهای کلاهبرداری فیشینگ را می شنویم ؟؟؟؟
این خبر را اگر پلیس تازه به مردم اطلاع داده باشد من چند ماه پیش تو اینستگرام دیدم که آقایی این روش کلاهبرداری را به مردم توضیح میداد .
چرا این دزدها رو تیکه تیکه نمیکنید چرا
چند ماه قبل با همین ترفند ۲۰۰ هزار تومان از کارت ما کلاهبرداری کردند اما هرچه تلاش کردم تلفنی به اطلاع پلیس ۱۱۰ برسانم گوش شنوایی پیدا نکردم.فقط میگفتند باید بری دادسرای رسانه شکایت کنی. آیا برای ۲۰۰ هزلرتومان باید سه برابر هزینه و وقت بگذاریم؟ میخواستم در حد گزارش مردمی شماره تلفن کلاهبردار رو اعلام کنم که اونم نشد . الان چندین ماه گذشته و تازه شما نوشته اید.خدا می داند چند نفر قربانی شده اند.چرا باید در سایت دیوار قبل از چاپ آگهی،، کلاهبرداران مطلع شوند و پیامک بدهند ؟ آیا در آن سایت آدم نفوذی دارند؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل