سومین پیاده‌روی فضایی سرنشینان دراگون

فضانوردان ناسا طی سومین پیاده‌روی فضایی خود، باتری‌های قدیمی "ایستگاه فضایی بین‌المللی" را تعویض کردند.
کد خبر: ۹۹۱۰۳۳
| |
9263 بازدید
سومین پیاده‌روی فضایی سرنشینان دراگون


به گزارش تابناک به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، دو فضانورد ناسا، سومین پیاده‌روی فضایی خود را برای تعمیر "ایستگاه فضایی بین‌المللی" (ISS) انجام دادند.

"کریس کسیدی" (Chris Cassidy) و "باب بهنکن" (Bob Behnken)، فضانوردان ناسا که در اواخر ماه مه با کپسول "دراگون" (Dragon) شرکت "اسپیس‌ایکس" (SpaceX) به فضا رفتند، طی سومین پیاده‌روی خود توانستند باتری‌های قدیمی ایستگاه فضایی بین‌المللی را با باتری‌های جدیدی جایگزین کنند.


کسیدی و بهنکن طی این پیاده‌روی فضایی که شش ساعت زمان برد، شش باتری نیکل‌- هیدروژن قدیمی را برداشتند و سه باتری لیتیوم- یون را جایگزین آن‌ها کردند. از آنجا که کارآیی باتری‌های لیتیوم- یون، دو برابر بیشتر است، استفاده از سه باتری لیتیوم-یون برای تامین نیروی مورد نیاز کافی خواهد بود.

این دو فضانورد، پیشتر طی دومین پیاده‌روی فضایی خود، باتری ایستگاه فضایی بین‌المللی را تعویض کرده بودند.

هدف از جایگزین کردن باتری‌های جدید، این است که نیروی مورد نیاز ایستگاه فضایی بین‌المللی، حداقل تا سال ۲۰۲۴ تامین شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت
آخرین اخبار