آتش‌سوزی در زیردریایی هسته‌ای فرانسه

منابع خبری از وقوع آتش‌سوزی در یک زیردریایی هسته‌ای فرانسه خبر دادند.
کد خبر: ۹۸۴۱۶۶
| |
11862 بازدید
آتش‌سوزی در زیردریایی هسته‌ای فرانسه
به گزارش تابناک به نقل از فارس، مقام‌های فرانسوی از وقوع آتش‌سوزی در یک زیردریایی هسته‌ای فرانسه واقع در بندر مدیترانه‌ای «تولون» خبر دادند.

خبرگزاری رویترز با گزارش این خبر به نقل از مقام‌های محلی نوشت آتش‌سوزی کماکان ادامه دارد، اما تحت کنترل درآمده است.

مقام‌های محلی فرانسه همچنین گفته‌اند که هیچ فردی در این حادثه صدمه ندیده و هیچ سلاح یا مواد هسته‌ای در داخل زیردریاییِ «پرل» قرار نداشته است.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام محلی نوشت: «آتش‌سوزی تحت کنترل درآمد و گسترش پیدا نخواهد کرد، اما هنوز اطفا نشده است.»

این منابع همچنین گفته‌اند دود برخاسته از این آتش‌سوزی حاوی مواد رادیواکتیو نیست.

روزنامه فرانسوی «وار -ماتین» در وب‌سایتش گزارش داده آتش‌سوزی از ساعت ۱۰:۳۰ صبح به وقت محلی آغاز شد.

یک منبع در وزارت دفاع فرانسه گفته «فلورانس پارلی»، وزیر دفاع فرانسه به زودی عازم تولون خواهد شد.

تولتون بزرگترین پایگاه دریایی فرانسه و میزبان بخش اعظم ناوگان دریایی این کشور از جمله ناو هواپیمابر «شارل دو گل» است. زیردریایی‌های هسته‌ای و سایر ناو‌های جنگی فرانسه هم در این پایگاه قرار دارند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت