میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سفارت ایران حمله به مسجد کابل را محکوم کرد

سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل حمله به مسجد وزیر اکبر خان و کشته شدن مولوی محمد ایاز نیازی را توسط تروریست‌های تفرقه افکن بشدت محکوم کرد.
کد خبر: ۹۸۲۲۰۲
| |
14279 بازدید
سفارت ایران حمله به مسجد کابل را محکوم کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل اعلام کرد، تشدید خشونت‌ها و اقدامات اخیر جنایتکارانه و سازمان یافته برخی گروه‌های تروریستی و تفرقه افکن برای ناامن سازی کشور افغانستان صورت گرفته است.

سفارت ایران افزوده است که حمله علیه شهروندان غیر نظامی افغانستان در شامگاه سه‌شنبه را که منجر به کشته شدن مظلومانه دکتر محمد ایاز نیازی خطیب مسجد وزیر اکبر خان کابل شد، به شدت محکوم کرده و همدردی صمیمانه خود را با خانواده آن مرحوم و دولت و ملت افغانستان ابراز می‌دارد.

وزارت کشور افغانستان اعلام کرد که تحقیقات نشان می‌دهد بمب در مسجد وزیر اکبر خان جاسازی شده و انفجار آن سبب کشته شدن مولوی محمد ایاز نیازی امام جماعت این مسجد و استاد دانشگاه کابل شده است. در این حمله یک نفر دیگر کشته و ۲ تن هم زخمی شدند.

تاکنون شخص و یا گروهی مسئولیت این حمله تروریستی را برعهده نگرفته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت
آخرین اخبار