آمار وضع بد اقتصاد چین، قیمت نفت را کاهش داد

قیمت نفت در معاملات امروز پس از انتشار آمار بد از اقتصاد چین که اخبار طرح‌های ترامپ برای اقتصاد آمریکا را به حاشیه برد، به 27.68 دلار کاهش یافت.
کد خبر: ۹۷۲۹۷۵
|
۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷ 17 April 2020
|
3248 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، قیمت نفت در معاملات امروز در ابتدا افزایش یافت، اما در ادامه پس از انتشار آمار بد از اقتصاد چین که اخبار طرح‌های ترامپ برای اقتصاد آمریکا را به حاشیه برد، کاهش یافت.

هر بشکه نفت برنت با 14 سنت کاهش 27.68 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 1.60 دلار کاهش 18.27 دلار معامله شد.

یک فعال بازارهای نفتی گفت: «بازار می داند که ذخایر نفت خام آمریکا بسیار سریع پر خواهد شد، زیرا فعالیت پالایشگاه‌ها به طرز وحشتناکی در حال کاهش است.»

در عین حال، اقتصاد لنگان چین با انتشار آماری از کاهش 6.8 درصدی تولید ناخالص ملی این کشور در سه ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته خود را نشان داد. چنین کاهشی، از سال 1992 سابقه نداشته است.

برنت در ساعات اولیه معاملات بیش از یک دلار افزایش یافت که تاحدی ناشی از انتشار گزارشی بود که از موفقیت نسبی آزمایش دارویی بر روی بیمارانی که به سختی به کووید 19 مبتلا شده‌اند، خبر می‌داد.

هر دو شاخص نفتی در آستانه ثبت دومین هفته متوالی کاهشی قرار دارند و نفت آمریکا در کمترین رقم 18 سال گذشته معامله می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت