صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترخیص ۴۹ بیمار مبتلا به کرونا پس از بهبودی در قم

قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: تا ساعت ۱۶ امروز هفتم اسفندماه جاری، ۴۹ نفر که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های قم بستری بودند، مرخص شدند.
کد خبر: ۹۶۲۰۵۴
| |
9706 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، علی ابرازه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون ۴۳۲ نفر از افراد مشکوک به کرونا در مراکز درمانی قم بستری‌شده‌اند.

وی افزود: سه بیمارستان کامکار، فرقانی و امام رضا (ع) برای بستری بیماران مربوط به ویروس کرونا در نظر گرفته‌شده است.

قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان این‌که حدود ۵۰ هزار بسته بهداشتی از سوی وزارت بهداشت به مردم قم اهداشده است، بیان کرد: این بسته‌ها بین مردم توزیع‌شده و ۱۰۰ هزار بسته بهداشتی دیگر نیز امشب توزیع می‌شود.

ابرازه با اشاره به این‌که تاکنون ۶۵۰ هزار ماسک در داروخانه‌ها توزیع کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: برای حل معضل کمبود ماسک در قم، دستگاه تولید ماسک خریداری‌شده و در حال نصب است که با راه‌اندازی این دستگاه روزانه ۲۰۰ هزار ماسک تولید خواهد شد.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار