قائممقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:
ترخیص ۳۰ بیمار کرونایی از بیمارستان های قم
قائممقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از بستریشدن ۴۳۴ نفر از بیماران مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستانهای قم خبر داد و گفت: تاکنون ۳۰ بیمار پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شدهاند.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، علی ابرازه در گفتوگو با خبرنگاران، در خصوص آمار افراد بستریشده در بیمارستانهای قم که مشکوک به کرونا ویروس هستند، اظهار داشت: 434 نفر مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستانهای قم بستری شدند.
قائممقام رییس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: حدود 30 نفر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا تاکنون پس از بهبود یافتن از بیمارستان مرخص شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: بیمارستان علیبن ابیطالب(ع) بهعنوان چهارمین بیمارستان کنار بیمارستانهای کامکار، فرقانی و امام رضا(ع) آماده ارائه خدمت به بیماران مبتلا به کرونا میشود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
تیتر شما اشتباه است.
این بیماران ظاهرا مشکوک به کرونا بودن و نه کرونایی.و گرنه باید بگید بیش از ۴۰۰ کرونایی فقط در قم بستریه!!!!
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






