آغاز رزمایش دریایی مشترک عربستان و آمریکا

منابع آگاه از آغاز رزمایش دریایی مشترک یگان‌های دریایی عربستان و آمریکا در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز خبر دادند.
کد خبر: ۹۶۱۵۲۰
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۲ 24 February 2020
|
4883 بازدید

منابع آگاه از آغاز رزمایش دریایی مشترک یگان‌های دریایی عربستان و آمریکا در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز خبر دادند.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رسمی عربستان (واس) اعلام کرد که رزمایش دریایی مشترک عربستان و آمریکا در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز آغاز شد.

در همین راستا، محمد بن حامد الغامدی، سرتیپ نیروی دریایی عربستان و مدیر این رزمایش در بیان اهداف آن گفت که رزمایش "مدافع دریا" با هدف تقویت امنیت دریایی، محافظت از آب‌های منطقه، تقویت همکاری‌های نظامی و تبادل تجربیات جنگی بین نیروی دریایی عربستان و نیروی دریایی ایالات متحده انجام می‌شود.

وی افزود: این رزمایش شامل تمرینات مختلف برای تقویت تدابیر امنیت دریایی در منطقه و یکپارچه‌سازی عملیات‌های یگان‌های دریایی است.

رزمایش مشترک عربستان و آمریکا قرار است که به مدت یک هفته برگزار شود.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت