ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وضع وخیم بنیانگذار پایگاه افشاگر ویکی لیکس

جولیان آسانژ سال ۲۰۱۰ میلادی با تاسیس پایگاه اینترنتی ویکی لیکس، پرده از جنایات آمریکا در عراق و افغانستان برداشت و اسناد آن را منتشر کرد. با زلزله‌ای که با این افشاگری‌ها در سیاست آمریکا رخ داد او مجبور شد در لندن به سفارت اکوادور پناهنده شود و هفت سال آنجا بماند تا اینکه دولت اکوادور مصونیت او را لغو کرد و انگلیسی‌ها، وی را دستگیر و به زندان انفرادی انداختند.
کد خبر: ۹۵۷۳۴۳
| |
12941 بازدید
|
۲
وضع وخیم بنیانگذار پایگاه افشاگر ویکی لیکس

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما از برلین، بنا بر اعلام نماینده ویژه سازمان ملل متحد، این خبرنگار افشاگر در زندان انگلیس شکنجه می‌شود و حدود ۲۳ ساعت در روز را در حبس انفرادی به سر می‌برد.

بنا بر این گذارش، حبس او با اعتراضات فراوان در دنیا مواجه شده است؛ از جمله، ۱۳۰ شخصیت سیاسی، فرهنگی و هنری آلمان با امضای طوماری خواستار آزادی و احقاق حق وی شده اند. ترامپ، ابتدا از او به علت افشای اسنادی علیه هیلاری کلینتون دفاع کرد، اما حالا خواستار استردادش شده است و انگلیس می‌خواهد در ماه اسفند، دادگاه او را برگزار کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۸
عاقبت افشاگری علیه ابرقدرتها.آزادی بیان هرجایی انگار حدی داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۸
این است حقوق بشر آمریکایی و اروپایی ؛ قابل توجه سیاست زده های غربی و سلبریتی های شمع روشن کن و.......
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟