ته چین؛

طرز تهیه اشکنه

کد خبر: ۹۵۴۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 26 January 2020
تعداد بازدید : 11915
بازدید 24296
۱
اِشْکِنه یکی از خوراک‌های ایرانی است که از آرد، سبزی و پیازداغ به عنوان مواد اصلی تهیه می‌شود و به صورت معمول با نان سرو می‌شود. این خوراک دارای گونه‌های مختلف است و در میان افراد گوناگون به روش‌های مختلف پخته می‌شده‌است. طرز تهیه اشکنه را به مرسوم‌ترین شیوه فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
این اشگنه نیست کلا دستورش و عوض کرده