ته چین؛

دستور پخت شیرینی کرکی

کد خبر: ۹۵۳۰۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 21 January 2020
تعداد بازدید : 12812
کد خبر: ۹۵۳۰۹۰
|
۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 21 January 2020
|
28095 بازدید
بازدید 28095
«شیرینی کرکی» یا «شیرینی بهشتی» یک نوع شیرینی است که برخی ریشه آن را در اصفهان می‌دانند و در مناسبت‌هایی چون نوروز مصرف بیشتری دارد. طرز تهیه این شیرینی ساده را در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟