بازدید 39006

«فوق لیسانسه‌ها» به دکتری می‌رسند؟

عزت‌الله مهرآوران بازیگر سریال تلویزیونی «فوق لیسانسه‌ها» همزمان با پخش آخرین قسمت از فصل سوم سریال، دو شرط اصلی ادامه این مجموعه برای فصل‌های بعد را کشش داستان و خواست مخاطبان عنوان کرد.
کد خبر: ۹۴۲۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۵ 08 December 2019

عزت‌الله مهرآوران بازیگر سریال تلویزیونی «فوق لیسانسه‌ها» همزمان با پخش آخرین قسمت از فصل سوم سریال، دو شرط اصلی ادامه این مجموعه برای فصل‌های بعد را کشش داستان و خواست مخاطبان عنوان کرد.

به گزارش «تابناک»، عزت‌الله مهراوران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره بازخوردهای سریال «فوق لیسانسه‌ها» که شب گذشته قسمت آخر آن از شبکه سه سیما پخش شد، بیان کرد: بازخوردها در مجموع خوب بود. در عین حال هم ما انتظار نداشتیم همه کامنت‌ها خوب باشد. به هرحال برخی یک سریال را دوست دارند و برخی هم بدشان می‌آید.

وی اضافه کرد: بودند کسانی که از سریال خوب می‌گفتند حتی اگر هم بابت رودربایستی بوده، اما برخی هم بیان می‌کردند که دوست داشتند سریال قصه منسجم‌تری داشته باشد.

بازیگر سریال «فوق لیسانسه‌ها» با اشاره به ماهیت طنز این سریال اظهار کرد: سروش صحت کارگردان سریال، طنز آن را برمبنای اتفاق قرار داده بود که فضایی جدید داشت. مردم اگر عادت کنند به این نوع سریال‌ها و انتظار نداشته باشند که همیشه قصه و ساختار اثر، آنطور که به طور معمول فکر می‌کنند باشد، بیشتر با این نمونه آثار ارتباط می‌گیرند. در این سریال هم اندیشه و فکر نویی وجود داشت.

سروش صحت برای خنداندن مخاطب باج نداد

وی اضافه کرد: سروش صحت هم بیشتر دوست داشت این سریال در مقایسه با دیگر طنزها کار جدیدی باشد و برای خنداندن مخاطب باج نداد. به نظرم برای جاافتادن فضاهای جدید در طنز باید نوعی فرهنگسازی در مجموعه‌های طنز تلویزیونی انجام شود تا مردم باور کنند که به نوعی دیگر هم می‌توان فکر کرد و خندید و سرگرمی داشت.

بازیگر سریال خروس با اشاره به فضای تکراری سریال‌های طنز گفت: من سال‌هاست این فضای تکراری را می‌بینم، ما به دلیل اینکه تنوعی در زندگی نداریم و مثل یکدیگر هستیم، همه شکل هم فکر می‌کنیم و همه هم دوست داریم مثل هم بخندیم.

مهرآوران تلویزیون را هم در نبود طنزهای نو مقصر دانست و عنوان کرد: سیاستگذاران باید کاری کنند که مردم به سوی چیزی بیایند که در آن ابتکار و بداعتی به خرج رفته است و این اتفاق فقط از طریق هنرمندان رخ می‌دهد. من فکر می‌کنم سروش صحت این توانایی را دارد که طنزی صیقل داده ارایه کند تا بیننده را اول به فکر وادارد و بعد سرگرمش کند. یک نکته هم هست که مردم به تدریج به ذائقه‌های جدید و فضاهای تازه عادت می‌کنند.

«فوق لیسانسه‌ها» و یک ریسک فانتزی!

وی درباره ریسک برخی از فضاهای فانتزی در سریال نیز عنوان کرد: وقتی نویسنده‌ای مثل ایمان صفایی و کارگردانی مانند سروش صحت امضایشان پای کار است، به هنرپیشه اطمینان می‌دهد. از طرفی کارگردان اجازه می‌داد ما راحت بازی کنیم و ترس و نگرانی کمتری داشتیم.

مهراوران درباره ادامه سریال یادآور شد: ما باید مقبول و محبوب مردم قرار بگیریم تا بتوانیم سریال را ادامه بدهیم. اگر قصه تنوع و کشش داشته باشد تا دکترا هم می‌توان پیش رفت اما همانطور که گفته شد باید مردم بخواهند و نه اینکه صرفا سریال را ادامه دهیم.

بازیگر سریال هیولا در ادامه درباره سختی‌های کار در سریال «فوق لیسانسه‌ها» نیز بیان کرد: سختی این سریال این بود که نمی‌خواستیم تکرار شویم و باید دقت می‌کردیم که آنچه بازی می‌کنیم، از گفتار و لباس پوشیدن و اکت و... تکراری نباشد.

واقعیت‌هایی که با تلخی زیاد تبدیل به طنز می‌شود!

وی درباره شوخی‌های سریال نسبت به معضلات اجتماعی نیز گفت: باید باور کنیم کسانی که کار طنز می‌کنند نگاه تیزبین نسبت به وقایع دارند و این نگاه به دور از مسخره کردن است. مثلا ما نخواستیم معتادان را به سخره بگیریم و اتفاقا گاهی تکرار برخی از واقعیت‌هاست که به دلیل تلخی زیاد به طنز تبدیل می‌شود.

مهراوران در پایان درباره نقش خودش در این سریال و ازدواج در میانسالی نیز گفت: خیلی‌ها دوست دارند در این سن و سال ازدواج کنند اما رسم و رسوم این اجازه را نمی‌دهد و نگاه طنز، بحران‌های سخت این ماجرا را اندکی کم می‌کند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۶
انتشار یافته: ۱۲
آقای سروش صحت فعلا شانس دارند باندازه لالیگا
اگه این سریال در پیت با شوخی های بیمزه دوران دبستانی ایشان رو ما درست کرده بودیم تا الان سه بار اعداممون میکردن . این سریال توهین مستقیم به شعور و هنر سینما است .
یکعده هنرپیشه اومدن جلوی دوربین هر کاری دلشون میخواد میکنن که مثلا مردم خنده شون بگیره .
از سریال شمعدونی ضایع بگیر بیا جلو . منهم بوده این سریال رو تا مقطع دکترا و ... ادامه میدادم . پولش که بد نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
من هم این سریال را دیدم نه برای لذت بردن بلکه برای اینکه ببینم در قسمت و بخشی از ان می توان اثری از هنر و طنز فاخر دید که دیده نشد البته حرکات نمایشی پسرک خول و خنگ دم دمی مزاج
دائم عاشق تا حدودی خنده دار بود همین . عادی سازی اعتیاد از بدترین سکانس های فیلم و حتی می تواند موجب شکایت برخی حقوق دانان شود که جای خود دارد و باید از سیما و پول های هدر رفت بیت المال حسابرسی .شود اگر بشود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
این سریال توهین مستقیم به شعور و هنر سینما و فرهنگ غنی مردم ایران است.
چرت از این سریال ندیدم
بودجه اختصاصی به این نوع سریالهای بی محتوا را به مدارس مناطق محروم بدهید ..بی نهایت ثواب داشته و بسیار کار صوابی است ..

ایضا سریال ستایش و امثالهم که احتمالا بعدا هم ساخته خواهند شد
سری اول و دوم لیسانسه ها خیلی قوی تر از این سری بود و در این سری تمام بار فیلم را روی دوش حبیب انداخته بود به دلیل کسب موفقیت ایشان در جشنواره فیلم فجر پارسال.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
متاسفانه در این سریال تر و خشک با هم سوختند
کامنت های مردم نظرشان را مشخص می کند
مزخرف ترین سریال در این چهل سال بود.
خدا نکنه !
خیلی مسخره بود!
«فوق لیسانسه‌ها» به دکتری می‌رسند؟ خدا کنه که نرسهههههههههههههههههههههههههه
نسبت به قبلیا جالب نبود فقط جهت سرگرمی نگاه میکردیم
متاسفانه این سریال آبکی ترین سریالی بوده که در این چند سال اخیر پخش شده ( سری آخر البته، سری قبلی بهتر بود). در همه ی سریال ها پر است از گریه وزاری و بیماری و بیمارستان و قبرستان و .... در این سریال هم که مثلا طنز بود همه اش گریه بود و زاری بود و بیماری بود و بیمارستان وقبرستان اصلا مونده بودم که چرا کسی چیزی به این سریال نمیگه. البته فکر کنم خودشون هم دیگه فهمیدن و زود جمع و جورش کردند.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل