حکم دبیری فدراسیون والیبال برای سرپرست سابق!

علی فتاحی پیش از این نیز در زمان سرپرستی افشین داوری دبیر فدراسیون بود و پس از آن با حکم وزیر ورزش و جوانان به عنوان سرپرست فدراسیون انتخاب شده و مجری برگزاری انتخابات فدراسیون بود.
کد خبر: ۹۳۹۴۵۸
| |
5064 بازدید

محمدرضا داورزنی سرپرست دبیری و خزانه داری فدراسیون والیبال را با صدور دو حکم معرفی کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، محمدرضا داورزنی پس از معارفه‌اش به عنوان رئیس فدراسیون والیبال، عصر امروز (یکشنبه) سوم آبان ماه ۱۳۹۸ دبیر و خزانه‌دار خود را با صدور دو حکم معرفی کرد.

به این ترتیب علی فتاحی در سمت سرپرست دبیری فدراسیون والیبال و مهدی اسلامی به عنوان سرپرست خزانه‌داری فدراسیون والیبال انتخاب شدند. علی فتاحی پیش از این نیز در زمان سرپرستی افشین داوری دبیر فدراسیون بود و پس از آن با حکم وزیر ورزش و جوانان به عنوان سرپرست فدراسیون انتخاب شده و مجری برگزاری انتخابات فدراسیون بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت