ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کاهش قیمت طلا در بازار جهانی

در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها، هر اونس طلا با 50 سنت کاهش نسبت به دیروز 1467.9 دلار قیمت‌گذاری شد.
کد خبر: ۹۳۵۷۰۸
| |
3854 بازدید

به گزارش فارس به نقل از کیتگو، در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها، قیمت طلا با 50 سنت کاهش نسبت به دیروز 1467.9 دلار تعیین شد. قیمت کنونی در مقایسه با قیمت یک ماه گذشته 37.1 دلار پایین‌تر در مقایسه با قیمت یک سال گذشته 244.4 دلار بالاتر بوده است.

قیمت دیگر فلزات گرانبها از جمله نقره، پلاتین و پلادیوم نیز در بازار امروز نزولی بود، به گونه‌ای که قیمت نقره 13 سنت کاهش یافت و به 16.97 دلار در هر اونس رسید.

پلاتین هم با 15 دلار کاهش قیمت، 892 دلار در هر اونس قیمت‌گذاری شد و پالادیوم با 13 دلار افت قیمت 1765 دلار در هر اونس دادوستد شد.

به گزارش رویترز، این هفته شاهد شدیدترین افت هفتگی قیمت طلا در دو و نیم سال گذشته خواهیم بود که دلیل آن افزایش امیدها نسبت به پایان یافتن تنش تجاری بین چین و آمریکاست. البته یکی دیگر از دلایل کاهش قیمت طلا بالا رفتن ارزش دلار در بازار جهانی است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟