میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

افزایش تعداد قطار‌های اربعین به ۹۰۸ رام

با توجه به پیش بینی افزایش تردد زائران حسینی، ۳۲ رام قطار دیگر به صورت فوق العاده برای بازگشت زائران اربعین برنامه ریزی کرده است.
کد خبر: ۹۳۰۰۴۹
| |
3647 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، شرکت راه آهن به منظور تسهیل بازگشت زائران، در روز‌های ۲۵، ۲۶، ۲۷ و ۲۸ مهرماه سال‌جاری در مجموع تردد ۳۲ قطار را به صورت فوق العاده ازشهر‌های کرمانشاه، همدان و خرمشهر برنامه ریزی کرده است.

با احتساب ظرفیت این ۳۲ قطار فوق العاده در مجموع شرکت راه آهن با ۹۰۸ رام قطار در ایام اربعین حسینی (۱۵ تا ۳۰ مهرماه) به زائران خدمت رسانی می‌کند.

سال گذشته برای ایام اربعین ۲۹۶ هزار صندلی برای جابجایی زائران حسینی اختصاص یافت، اما با برنامه ریزی راه‌آهن امسال بیش از ۴۵۷ هزار صندلی برای هموطنان ظرفیت‌سازی شده که در مقایسه با سال گذشته ۶۴ درصد افزایش یافته است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت