ته چین؛

طرز تهیه پاناکوتای اسپرسو

کد خبر: ۹۱۳۶۷۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 27 July 2019
تعداد بازدید : 386

مواد لازم:

برای پاناکوتا:
2 ورقه ژلاتین
400 گرم خامه
75 گرم شیر کامل
100 گرم شکر قنادی
50 میلی لیتر اسپرسو
1 قاشق غذاخوری شکر

برای بریتل دارچینی با فندوق:
50 گرم فندوق
200 گرم شکر قنادی
1 قاشق چای خوری دارچین

 

بازدید 3688
پاناکوتا یکی از پرطرفدارترین دسرهای ایتالیایی است که با شیر، خامه و ژلاتین درست می‌شود و بریتل نوعی آب‌نبات است که با کارامل و میوه‌های مغز دار درست می‌شود. در این ویدیو آشپز معروف گوردن رمزی به شما آموزش می‌دهد که چگونه دسری ایتالیایی پاناکوتا را به همراه بریتل به بهترین و خوشمزه ترین شکل ممکن درست کنید.
اشتراک گذاری