صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

بازارهای بورس عربستان پس از سقوط پهپاد آمریکایی فروریخت

امروز پس از ساقط کردن پهپاد آمریکایی توسط سپاه پاسداران، بازارهای بورس کشورهای عربی به ویژه عربستان افت شدید داشت.
کد خبر: ۹۰۶۸۴۶
| |
4884 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، امروز بازارهای بورس عربستان پس از ساقط کردن پهپاد آمریکایی از فراز تنگه هرمز توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با کاهش جدی ارزش مواجه شد.

براساس این گزارش، شاخص سعودی که روز گذشته هم کاهش داشت امروز با افت ۱.۳درصدی همراه شد و تقریباً همه سهام‌های بانکی این کشور با کاهش شدید مواجه شدند.

ارزش سهام بانک بازرگانی ملی که بزرگترین بانک عربستان محسوب می‌شود ۲ درصد کاهش یافت. همچنین ارزش سهام صنایع پایه این کشور نیز با افت یک درصدی مواجه شد.

ارزش دیگر سهام کشورهای عربی نیز کاهش داشتند به طوری که شاخص ابوظبی کاهش ۰.۲درصدی داشت. و ارزش بزرگترین بانک این کشور نیز کاهش ۰.۸درصدی را تجربه کرد.

روز چهارشنبه بانک ابوظبی اعلام کرده بود که تنها شعبه خود را در قطر تعطیل می‌کند و دلیل آن را اقدام قانونی دوحه علیه این بانک اعلام کرده بود.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات