کد خبر: ۹۰۶۲۶۰
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 19 June 2019

مواد لازم:
450 گرم کره‌ بدون نمک با کیفیت

روغن کرمانشاهی نوعی روغن حیوانی است که با حرارت دادن به کره و تبخیر آب و جدا کردن ذرات جامد شیر از آن به دست می‌آید این روغن که بو و طعم دلنشینی دارد در بسیاری از غذاهای خاورمیانه‌ای کاربرد دارد و بر خلاف نام آن منشا آن هند است. این روغن به دلیل جدا شدن ذرات جامد شیر از آن برای افرادی که به محصولات لبنی حساسیت دارند مشکلی ایجاد نمی‌کند. در این ویدیو با طرز تهیه این روغن آشنا شوید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: