تعداد بازدید : 13320
کد خبر:۹۰۶۲۶۰
کد خبر:۹۰۶۲۶۰
39252 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۳/۲۹
19 June 2019
ته چین؛

طرز تهیه روغن کرمانشاهی خانگی

روغن کرمانشاهی نوعی روغن حیوانی است که با حرارت دادن به کره و تبخیر آب و جدا کردن ذرات جامد شیر از آن به دست می‌آید این روغن که بو و طعم دلنشینی دارد در بسیاری از غذاهای خاورمیانه‌ای کاربرد دارد و بر خلاف نام آن منشا آن هند است. این روغن به دلیل جدا شدن ذرات جامد شیر از آن برای افرادی که به محصولات لبنی حساسیت دارند مشکلی ایجاد نمی‌کند. در این ویدیو با طرز تهیه این روغن آشنا شوید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
نوشته روغن کرمانشاهی بعد توضیع ان به انگلیسی بود اقا ما هنوز انقدر پیشرفت نکرده ایم که انگلیسی را بفیهم مارا گرفتی توکی هیتی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷
خنده‌داره روغن کرمانشاهی رو یه خارجی آموزش میده
پاسخ
سهیل
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
روش تهیه روغن کرمانشاهی هم به همین شیوه هست و تفاوتش توی کره اولیه هست که از شیر دامی که به صورت طبیعی داخل مراتع کرمانشاه تغذیه کردن به دست میاد.
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.