ته چین؛

طرز تهیه همبرگر مخصوص

کد خبر: ۹۰۳۹۹۲
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۷ 09 June 2019
تعداد بازدید : 20392

گوشت مخلوط گوساله و گوسفسند با چربی با 45 درصد چربی: 600 گرم (چرخ شده به صورت کبریتی)
کالباس ژامبون دودی گاو: 200 گرم
پنیر چدار: 70 گرم
پیاز رنده شده: یک عدد متوسط
سیر: دو حبه
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
«سس دودی / Liquid smoke»: نصف قاشق چای‌خوری
نمک هیمالیایی: یک قاشق چای خوری

 

بازدید 37694
«همبرگر / Hamburger» گونه‌ای ساندویچ است که شامل یک برگ گوشت چرخ‌کرده است که در میان یک نان گردِ میان بریده قرار می‌گیرد. پیش از این طرز تهیه شماری از همبرگرها را در بخش ته چین تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه همبرگر مخصوص با ترکیب خاص را فرامی‌گیرد.
اشتراک گذاری