ته‌چین؛

دستور پخت کوفته‌ نخود با سس ارده

کد خبر: ۹۰۳۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۷ 08 June 2019
تعداد بازدید : 365

مواد لازم :
نخودهای کنسروی (480 گرم)
دانه‌های زیره سبز (1 قاشق غذاخوری)
پاپریکا (1 قاشق چای خوری)
زردچوبه (نصف قاشق چای خوری)
اسفناج (200 گرم)
آرد نخود( 2 قاشق غذاخوری)

برای سس ارده:
ماست (150 گرم)
ارده (2-1 قاشق غذاخوری)
آب 1 عدد لیمو
گشنیز (2 قاشق غذاخوری)

 

بازدید 4108
کوفته‌ نخود، زیره سبز و اسفناج با سس ارده، یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین غذاهایی است که می‌توان برای عزیزانتان درست کرده و آن‌ها را خوشحال نمایید. این غذا همچنین برای کسانی که گیاه‌خوار هستند نیز گزینه بسیار مناسبی است زیرا این کوفته بدون استفاده از گوشت چرخ کرده درست شده است. در این ویدیو دستور پخت این غذا را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری