بازدید 33698

خدمات یک مدرسه غیرانتفاعی لاکچری در تهران

کد خبر: ۹۰۱۴۰۷
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۵ 25 May 2019

به گزارش «تابناک»، روزنامه ایران در گزارشی نوشت: هفته گذشته بود که رئیس سازمان مدارس غیردولتی شهریه مدارس غیرانتفاعی را اعلام کرد. بر اساس گفته‌های مجتبی زینی وند حداکثر شهریه برای مدارس ابتدایی شهر تهران ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، دبیرستان‌های دوره اول متوسطه حداکثر ۱۱ میلیون تومان و برای دبیرستان‌های دوره دوم متوسطه به غیر از پایه دوازدهم حداکثر ۱۵ میلیون تومان دانست.

آنطور که در بررسی‌های خود متوجه می‌شویم مدارس غیرانتفاعی بر اساس خدماتی که ارائه می‌دهند به درجه یک، دو و سه تقسیم می‌شوند که بر اساس همین تقسیم بندی شهریه مدارس هم متفاوت است.

مدرسه درجه یک:
این مدارس با قدرت و ثروت تأسیس شده‌اند. مدارسی که ورود به آن‌ها برای هر دانش‌آموزی دست یافتنی نیست و حتی آموزش‌وپرورش نیز برای نظارت بر فعالیت آن‌ها قدرت چندانی ندارد.

یکی از این مدارس در غرب شهر واقع شده است. مجتمع بزرگ آموزشی که از مهد کودک تا دبیرستان دانش‌آموز دارد. شهریه‌ای که این مدرسه می‌گیرد در مقطع ابتدایی ۱۵ میلیون تومان، متوسطه اول ۱۹ میلیون تومان و متوسطه دوم ۲۳ میلیون تومان است.

این مدرسه لیستی از برنامه‌های مختلف را به خانواده ارائه می‌دهد؛ که دانش‌آموزان باید آن را یاد بگیرند. دانش‌آموزان در این مدرسه باید یک موسیقی را به صورت تخصصی آموزش ببینند. زبان دوم خارجی، یک ورزش تخصصی، شنا، یوگا، زومبا، آموزش کامپیوتر را آموزش می‌بینند.

این مدارس اردوی داخلی و خارجی دارند و برای کنکوری‌ها کلاس‌های خاص برگزار می‌کنند. البته خانواده‌هایی که می‌خواهند مهاجرت کنند، می‌توانند فرزندانشان را در کلاس‌های بین‌المللی این مدرسه ثبت نام کنند و دانش‌آموزان سر کلاس زبان انگلیسی آموزش می‌بینند.

تعدادی از مدارس سرشناس شهر تهران هستند که مدل آموزش‌شان این چنین است. این مدارس خاص را می‌توان در مناطق یک تا سه پایتخت جست‌وجو کرد، مدارسی که مشتریانشان نیز خاص هستند. والدینی که فرزندان‌شان را در این مدارس ثبت‌نام کرده‌اند مشکلی برای پرداخت شهریه ندارند. بر اساس گفته‌های برخی از اولیا همه دانش‌آموزان برای نشستن پشت میز و نیمکت این مدرسه آزمون سختی را می‌دهند. اگر در این آزمون قبول شوند تازه اجازه ورود به مدرسه را پیدا می‌کنند. این موضوع را والدین برخی از دانش‌آموزان می‌گویند.

مادر یکی از دانش‌آموزان پایه یازدهم درباره نحوه ثبت نام دخترش در این مدرسه می‌گوید ما برای پایه یازدهم ۲۲ میلیون تومان پرداخت کردیم، اما با برنامه فوق برنامه‌ای که برخی هایش هم اجباری بود در نهایت هزینه سال تحصیلی دخترم ۳۵ میلیون تومان شد. البته اردو‌های خارجی و داخلی هم دارند مثلاً دخترم اردوی فرانسه را شرکت کرد و ما در حدود ۵۰ میلیون تومان هزینه سفر فرانسه را دادیم. البته امسال سفر شیراز هم داشتند که حدود ۵ میلیون تومان هزینه کردم.»

چند نفر از دانش‌آموزانی که در این مدرسه درس می‌خوانند هم می‌گویند: «این مدرسه آموزش‌های خاصی ندارد فقط اردو‌های داخلی و خارجی خوبی دارد.» یکی از همین دانش‌آموزانی که در اردو‌ها شرکت کرده است می‌گوید: «ما عاشق اردو‌های خارج از کشورش هستیم. خودم سوئد و فرانسه را رفتم. برای سوئد ۳۰ میلیون و برای پاریس هم ۵۰ میلیون داده‌ایم و در آنجا از دانشگاه‌ها، چند مدرسه و مراکز تفریحی دیدن کردیم.»

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۱۳
آموزش هاي كه در اين مدارس داده ميشود نزديك به استانداردهاست و لاكچري محسوب نميشود بايد پرسيد چرا در ديگر مدارس اينگونه نيست
اي كاش كسي پيدا ميشد و ميپرسيد كه چرا اصل قانون اساسي در مورد رايگان بودن تحصيل آن هم بصورت استاندارد در كشور رعايت نميشود با اين همه متولي در امر اجراء قانون اساسي
انتفاعی نه غیرانتفاعی...
واقعا نمی دونم چی بگم. ما که تو مدارس سه شیفت درس خوندیم. کل تفریح مون هم بازی زو بود و قلعه. به عشق گرفتن برگه معرفی برای شهربازی هم کلی تلاش می کردیم که معدلمون بالا بشه تا شاید والدینمون که تونستن و پول داشتن یه شهربازی ما رو تو تابستون ببرن.

الان با این گزارش تنها چیزی که می تونم بگم این شعر هستش:

تن آدمی شریف است به جان آدمیت؟
ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه،
همین لباس زیباست نشان آدمیت.

واقعا جامعه ما داره به چه سمتی میره؟
اختلاف طبقاتی شدید، یواش یواش داریم از دوران ساسانیان که نظام طبقاتی ایجاد کرده بودند جلو میزنیم.
ظاهرا اینکه تاریخ تکرا میشه، حرف کاملا درستیه!
علم بهتر است یا ثروت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقیق اطلاع ندارید .
مدارس هم مثل بقیه جاهای کشور بی سر و سامان است.
دلیلش ان است که هر سازمان و هر شرکتی و وزارتی برای خودسان دکتن باز کرده اند.
در گمرکات . انبار ها وابسته به کارمندان بازنسسته است .
در نیروهای انتظامی بانک و فروشگاهها و دفاتر پیشخوان .در اموزش و پرورش مدارس غیر انتفاعی و و بانک سرمایه و انواع بیمه ها...
در نفت شرکتهای خصولتی و سازمانهای وابسته و واگذاری کارها به انها
در صندوقهای بازنشستگی انواع بانکها . بیمه ها و تاسیس شرکتهای بورسی و انجام و واگذاری فعالیت به خودشان .
و.....

.
من کل هزینه تحصیلیم از اول ابتدایی تا تموم شدن کارشناسیم از 20 میلیون تجاوز نکرده . این سطح از اختلاف طبقاتی زیبا نیست ؟؟؟
شوخی میکنین؟؟! الان بچه من کلاس اول دبستان میره مدرسه تو ولنجک 30م هست شهرش و البته از مهر میره ولی کل هزینه رو از الان گرفتن تا رزرو نهایی کنن
دمش گزم
اینا که خوبه من برای فرزندم یکصدو پنجاه میلیون هزینه دادم
اي واي خدا خدا خدا خسته شديم تا كي وعده زندگي اروم در بهشت مگر ما حق زندگي نداريم چرا اجازه ميدن تا اين حد فاصله طبقاتي ايجاد بشه خستههههههههههههههههههههه شديم ديگه
دانش آموزهای این مدرسه ها معمولا لوس و بی مسولیت به بار می آیند. بزرگ هم میشن به افسردگی بی انگیزگی دچار می شوند.
چه درسی شود این مدل.
بچه های اب پرتقالی که مادر برای اینکه بچه هایشان درس بخوانند مدام با یک لیوان اب پرتقال پشت در اتاقهای انها حضور و مدارس گران؟؟؟؟؟؟؟؟
ما دهه ۶۰ ها پس چی بودیم پس که بدون این امکانات به دانشگاه رسیدیم؟
الله اکبر
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس