ته چین؛

طرز تهیه خیار شور کارخانه‌ای

کد خبر: ۹۰۰۹۲۴
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 30 May 2019
تعداد بازدید : 54548
بازدید 66644
۸
احتمالا وقتی خیارشور کنسروی را از برندهای معروف تهیه می‌کنید، تصور می‌کنید طعم آن به مراتب بهتر از خیارشور خانگی است. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه خیارشور کارخانه‌ای و تکنیک‌هایی که باید رعایت کرد که به خیارشور استاندارد و خوش طعم در زمان بسیار کوتاهی رسید را آموزش می‌دهد.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
مسخره بیکار
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۸
بسیار خوب بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۸
سس
عالی بود☺
سلام خیلی عاااالی واقعا این مدلی بلد نبودم
اصلا اسم ایران نمیاره برا ایرانیا نگفته
البته روغن ترمز هم نقش موثری در ترد سازی خیارشورهای بازاری ایفا میکند.(قابل توجه مامورین بهداشت)
عالی