ته چین؛

آشنایی با انواع مرکبات

کد خبر: ۸۹۹۳۶۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۰ 18 May 2019
تعداد بازدید : 848
بازدید 11936
میوه‌های خوشمزه‌ای مانند پرتقال و نارنگی عضو خانواده بزرگ‌تر مرکبات هستند. هرچند میوه‌های خوشمزه‌ای در این خانواده یافت می‌شود ولی کاربرد این میوه‌ها در غذاها و دسرها نیز نباید نادیده گرفته شود. شاید پر استفاده‌ترین کاربرد مرکبات در غذاهای ایرانی آبلیمو باشد اما تنوع شگفت‌آور مرکبات دنیای از طعم‌های ترش متفاوت ایجاد می‌کند که می‌تواند به بهتر شدن هر غذایی کمک کند. در این ویدیو با انواع مختلف مرکبات آشنا شوید و نکاتی که هنگام خرید و استفاده از آن‌ها باید در نظر داشته باشید را بیاموزید.
اشتراک گذاری