صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

پرونده ۵مربی خارجی روی میز مدیرعامل استقلال

کد خبر: ۸۹۸۹۰۸
| |
6552 بازدید

اگر چه طی روز‌های اخیر شایعاتی پیرامون بازگشت امیر قلعه‌نویی به جمع آبی پوشان مطرح شد و حتی فرهاد مجیدی نشستی را با مدیرعامل این باشگاه برای فصل آینده برگزار کرد، اما امیر حسین فتحی چندین بار اعلام و تاکید کرد که سرمربی فصل آینده استقلال قطعا خارجی خواهد بود.

به گزارش تابناک ورزشی، به همین دلیل نشست اعضای کمیته فنی باشگاه استقلال روز گذشته در غیاب مجید نامجومطلق و با حضور مدیرعامل این باشگاه برگزار و در این نشست نظرات سایر اعضا برای انتخاب مربی خارجی به مدیرعامل این باشگاه ارائه شد.

بهتاش فریبا عضو کمیته فنی باشگاه استقلال در خصوص اسامی مثل ژوزه مارسیا و ماسیمو کاررا که برای هدایت استقلال مطرح شده اند گفت: تا آنجا که من می‌دانم مدیران استقلال کارنامه ۱۰ مربی را بررسی کرده اند و از این ۱۰ نفر به ۵ نفر رسیده اند. باید در ادامه رزومه این نفرات بررسی و سپس در خصوص آن‌ها تصمیم نهایی اتخاذ شود.تیم فوتبال استقلال در حال حاضر از فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی موقت تا پایان مسابقات استفاده خواهد کرد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار