بازدید 15928
۸

اعلام وضعیت اضطراری در آق قلا با شکستن یک سد/ شادگان در محاصره سیلاب/ چرایی غرق شدن روستاها در شادگان از زبان مردم

در روزهایی که نگرانی از سیلاب در جنوب استان خوزستان، توجه ها را به خود جلب کرده، اعلام وضعیت اضطراری در آق قلا در استان گلستان، خبری نبود که کسی انتظار شنیدنش را داشته باشد؛ وضعیتی که نتیجه شکستن یک سد در بالادست این شهر است که هرچند تلاش برای مهار سیلاب ناشی از آن ادامه دارد، شماری از مردم را در معرض خطر قرار داده و موجب شده به ایشان هشدار تخلیه داده شود.
کد خبر: ۸۹۴۷۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۷ 27 April 2019
تابناک اجتماعی -
در روزهایی که نگرانی از سیلاب در جنوب استان خوزستان توجه ها را به خود جلب کرده، اعلام وضعیت اضطراری در آق قلا در استان گلستان خبری نبود که کسی انتظار شنیدنش را داشته باشد.
 
به گزارش «تابناک»؛ ساعاتی پیش فرماندار آق قلا از شکسته شدن یک سد در بالا دست آق قلا خبر داد که ظاهرا مهار سیلاب ناشی از آن چندان ساده نیست؛ حجم بزرگی از آب که روان شدن آن به سمت آق قلا موجب شده به ساکنان برخی مناطق شهر هشدار تخلیه داده شود.

هشدار برای در امان ماندن از سیلابی که ناشی از شکسته شدن سد کیسه‌ای شمال یلمه خندان است و ظاهرا در مسیر پیشروی به شهر، ساکنان محله‌های حکیم آباد، تازه آباد، کل آباد و عیدگاه را تهدید می‌کند؛ هرچند به گفته مسئولان، نیرو‌های نظامی و مردمی در تلاشند با ایجاد سیل بند و موانع دیگر، مسیر حرکت سیلاب را مدیریت کرده و مانع از رسیدن آن به شهر شوند.

تلاشی مشابه آنچه مدت هاست در خوزستاندر جریان است و به رغم پایین رفتن آب در مناطق آب گرفته پیرامون رود کرخه، در پایین دست رود کارون با قوت و شدت در جریان است. تلاش برای نجات شادگان از سیلاب و هدایت انبوه روان‌آب‌ها به دریا.
 
چرایی غرق شدن روستای صراخیه از زبان یکی از اهالی
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۹:۵۹

آیا نمی‌شد از غرق شدن روستاهای واقع در تالاب شادگان و حومه آن پیشگیری به عمل آورد؟ این سوالی است که پاسخ یکی از اهالی روستای صراخیه به آن جالب توجه و قابل تامل است. بشنوید و ببینید:

تعداد بازدید : 588
مناطق سیل زده مشکلات بهداشتی ندارند
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۸:۰۵

چراغعلی معاون سیاسی و امنیتی اجتماعی استانداری گلستان درجلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گفت: با توجه به شروع موج دوم سیل و بالا آمدگی سطح آب در استان گلستان ما هیچ نگرانی در بحث بهداشتی در مناطق سیل زده نداریم. در خصوص وضعیت زباله و چاه‌های فاضلاب، آهک پاشی معابر و بحث عقیم سازی سگ‌های ولگرد با کمک سازمان‌های مردم نهاد تصمیمات بسیار خوبی گرفته شد. همچنین بایداز رسانه ملی و استفاده از فضای مجازی برای آموزش مردم در حوزه بهداشت بهره گیری شود.

فاضل رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز در این جلسه گفت:تاکنون هیچ گونه شیوع بیماری واگیر در مناطق سیل زده استان نداشتیم و خدمات فوری و بهداشتی برای پیشگیری از هرگونه آسیب و بحران در حال اجرا است. همچنین جمع آوری و دفن دام و طیور اتلاف شده، رسیدگی به وضعیت بهداشتی مدارس و منازل، جمع آوری و عقیم سازی سگ‌های ولگرد و اقدامات پیشگیرانه در خصوص مار و حشرات از اقدامات در حال انجام است. پرونده الکترونیک سلامت در خدمات رسانی به مردم سیل زده نقش موثری داشت و بیش از ۳ هزار خدمات دندانپزشکی به سیل زدگان ارایه شد.

فیلم: گلایه‌های سیل زدگان در شادگان
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۷:۳۰
تعداد بازدید : 229
احتمال آبگرفتگی شهرستان گمیشان
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۷:۱۴

توماج فرماندار شهرستان گمیشان گفت: با توجه به بارندگی اخیر احتمال آبگرفتگی دوباره در شهرستان را داریم و از مردم تقاضا می‌کنیم آمادگی لازم برای آبگرفتگی را داشته باشند. تلاش می‌کنیم تا با استقرار دستگاه‌های اجرایی و کمک‌های مردمی و همچنین تقویت دایک‌های حفاظتی از ورود رواناب به داخل شهر جلوگیری شود.

وی افزود:تقویت دایک‌های حفاظتی اطراف روستا‌های حاشیه گرگانرود در سیمین شهر و گمیش تپه در اولویت است. امیدواریم با همکاری مردم و نیرو‌های امدادی این بار هم این شرایط را پشت سر بگذاریم.

پرداخت تسهیلات بلاعوض به سیل زدگان خوزستانی
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۶:۲۱

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان گفت:بر اساس مصوبه هیات دولت، دریافت کمک بدون عوض و تسهیلات بانکی به سیل زدگان خوزستانی بدون درنظر گرفتن وام‌های قبلی روستاییان و ساکنان مناطق روستایی خواهد بود. حدود ۳۰۰ روستای خوزستان درگیر سیلاب اخیر بودند که از این تعداد ۱۴۵ روستا، سیلاب وارد آنان شده بود و در مجموع ساکنان ۶۰ هزار واحد مسکونی روستایی خوزستان به نوعی با سیلاب درگیر بودند.

بر اساس آمار رسمی، ۵۸ شهر استان خوزستان زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت دارند و حدود ۱.۲ میلیون نفر از جمعیت ۴.۷ میلیونی استان در چهار هزار و ۹ پارچه آبادی و روستا زندگی می‌کنند. بر اساس سرشماری مسکن شهری و روستایی سال ۱۳۹۲، حدود ۲۱۰ هزار واحد مسکن روستایی در خوزستان وجود دارد، ولی از تعداد مسکن فرسوده و غیرمقاوم در این استان آمار دقیقی در دست نیست.

بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان متولی نوسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی، اجرای طرح مسکن مهر در شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفری استان و تامین مسکن مناسب برای خانوار‌های بی سرپناه شهری و روستایی است. سیلاب که با طغیان رودخانه‌های کرخه، دز و کارون از روز‌های آغازین فروردین شروع شد حدود ۴۰۰ هزار نفر را در مناطق روستایی و شهری ۱۲ شهرستان خوزستان درگیر کرد.

بازگشایی ۴ مسیرمواصلاتی درگیر سیلاب در شمال سیستان بلوچستان
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۵:۳۹

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان وبلوچستان گفت: از آنجایی که بر اثر طغیان ‏رودخانه محلی نیاتک چهار محور در شمال سیستان وبلوچستان مسدود شده بود صبح امروز این ‏مسیر‌ها بازگشایی شدند.

وی افزود: با فروکش کردن آب سیلاب‌ها هم اکنون محور‌های زابل- بی بی دوست و ‏هیرمند هیرمند - بنجار باز شده و تردد در آن‌ها به روال عادی جریان دارد.

تلاش برای بازگشایی جاده ساحلی اهواز
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۴:۳۷

منصور کتانباف، شهردار اهواز بیان داشت: پارک‌های ساحلی تنها تفرجگاه مردم اهواز هستند و باید هرچه سریع‌تر احیا شوند و به جز چند نقطه مشکلی برای باز شدن مسیر‌های ساحلی وجود ندارد. پس از پایان سیل را نظافت و بهسازی معابر و پیاده رو‌ها مهم است و امیدواریم هر چه سریعتر به اتمام برسد.

کتانباف ادامه داد: باید بلوار‌ها و پارک‌ها از نظر استحکام زیرسازی بررسی شود تا خدای ناکرده با مشکلاتی نظیر نشست و ریزش ناگهانی مواجه نشویم و بازسازی پارک‌ها اعم از روشنایی، تابلو‌های برق، تاسیسات، المان‌ها و مبلمان شهری، سرویس‌های بهداشتی، نمازخانه‌ها و آبنما‌ها با دقت و سرعت و البته ایمنی دنبال شود. ۳۰۰ هکتار از بلوار ساحلی به دلیل بالا آمدن دبی رودخانه کارون تخریب شده و پارک‌های ساحلی تنها تفرجگاه مردم اهواز هستند و باید هرچه سریع‌تر احیا شوند.

هدایت آب تالاب شادگان به خلیج فارس
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۴:۰۱

زین‌العابدین موسوی فرماندار آبادان در خصوص آخرین وضعیت آبادان در پی وقوع سیلاب گفت: در حال حاضر وضعیت آبادان عادی است و خطری این شهر را تهدید نمی‌کند. تنها در حال هدایت آب تالاب شادگان به خلیج فارس هستیم، همچنین ذخیره‌سازی آب و هدایت سیلاب به کانون‌های ریزگرد از دیگر اقدامات در حال انجام است.

فرماندار آبادان ادامه داد: سیل‌بندهایی در کنار روستاهای آبادان احداث شده است تا در صورت افزایش آب تالاب شادگان، سیلاب به شهر و روستاها وارد نشود. تاکنون آب وارد شهر یا روستاهای آبادان نشده است و آب با شدت و سرعت به سمت خلیج فارس هدایت می‌شود.

هدایت سیلاب‌ در مسیر خرمشهر به سمت دشت‌های اطراف
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۳:۴۸

کوروش مودت سرپرست فرمانداری خرمشهر با اشاره به کاهش سرعت حرکت آب و توقف جریان آب در کیلومتر ۵۵ جاده خرمشهر، گفت: وضعیت خرمشهر عادی است و دبی رودخانه کارون نیز کاهش یافته است

وی افزود: همچنین سیلاب در مسیر خرمشهر به سمت دشت‌های اطراف هدایت شده است و فعلا مشکل خاصی وجود ندارد  آب تاکنون وارد خرمشهر یا منازل روستا‌های آن نشده است. با این وجود ۱۴۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستا‌های خرمشهر در غرب رودخانه کارون، جزیره مینو و اطراف آن بین ۱۰ درصد تا صد در صد دچار آبگرفتگی شده‌اند.

محور آبادان – اهواز مسدود است
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۲:۳۰

سرگرد طیبی رییس پلیس راه آبادان گفت: با توجه به وجود سیلاب در جاده آبادان – اهواز و به منظور ایمنی رانندگان تردد خودروهای سبک و سنگین در این محور مواصلاتی همچنان ممنوع است. رانندگان می توانند از محور خرمشهر – اهواز تردد کنند. در صورت فروکش کردن آب در این جاده، تردد در جاده آبادان- اهواز تا دو روز آینده آزاد خواهد شد.

محور خواجه نفس –گمیشان محدویت ترافیکی دارد
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۲:۰۴

بیکی معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: تردد خودرو‌ها در محور‌های مواصلاتی استان به صورت عادی برقرار است. محوربندرترکمن- یساقی به دلیل سیلاب اخیرو آبگرفتگی همچنان مسدود است و محور خواجه نفس-گمیشان نیز محدودیت ترافیکی دارد.

بیکی ادامه داد: با توجه به احداث پل‌های موقت تردد در محور خواجه نفس –گمیشان صرفا برای خودرو‌های راهداری، امدادرسان و محلی برقرار است. رانندگان و مسافران برای جویا شدن از وضعیت راه‌ها با سامانه گویا ۱۴۱ تماس و اطلاعات دقیق را کسب کنند.

فرصت ماهیگیری در مزارع!
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۱۱:۲۴

با بالا رفتن دبی رودها در خوزستان و سرازیر شدن انبوه آبی که از بالادست به پایین می‌آید و رودها ظرفیت حمل آن را ندارند، دشت های خوزستان پر شده از ماهیانی که راه خود را گم کرده اند و فرصت بی نظیری به دست داده تا برخی در جایی که تا چند هفته پیش مزرعه بودند و در آن امثال گندم کشت شده بود، ماهیگیری کنند.

بازگشت تأسیسات آبفای خوزستان به مدار به جز شادگان
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۰۹:۳۷

عادل حزباوی، سرپرست آب و فاضلاب روستایی خوزستان در جمع خبرنگاران در تشریح وضعیت مناطق سیل‌زده استان گفت: به جزء شادگان که اخیرا سیلاب وارد شده آن کلیه تأسیسات در مدار بهره‌برداری قرار دارند و تأسیسات شهدای دغاغله نیز با تلاش وارد مدار شد.

وی افزود: مشکل مردم شادگان به محض فروکش کردن سیلاب برطرف می‌شود چراکه مشکل خاصی ندارند و تأسیسات شادگان را از مدار خارج کرده‌ایم زیرا روستاهای تحت پوشش این تأسیسات یا زیر آب رفته‌اند یا تخلیه شدند.

فیلم: راه رسیدن به شادگان از آب می‌گذرد!
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۰۹:۱۵

به رغم آنکه مسئولان تاکید دارند بحران از شادگان دور شده، اما همچنان برای رسیدن به این خطه می‌بایست از جاده‌ای گذشت که غرق آب است. مسیری بحرانی که چند روزی است در این وضعیت به سر می‌برد:

تعداد بازدید : 725
هشدار عضو کمیسیون بهداشت مجلس در خصوص مناطق سیل زده
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۰۹:۱۱

محمدحسین قربانی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ بررسی‌های کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نسبت به وضعیت بیماری‌های واگیردار در مناطق سیل زده گفت: بعد از وقوع سیل، پیشگیری از وقوع بیماری‌های واگیردار در مناطق سیل زده دارای اهمیت بسیاری است لذا باید پیشگیری‌های لازم صورت گرفته و از وقوع بیماری‌های واگیردار جلوگیری شود.

وی توضیح داد: امروز بحث بالا آمدن فاضلاب می‌تواند باعث شیوع بیماری‌های واگیرداری از جمله وبا و اسهال شود که در صورت عدم دقت کافی تلفات و آسیب آن بیشتر از تلفات سیل خواهد بود. البته طبق گزارش وزارت بهداشت، در حال حاضر در حوزه‌ درمان در مناطق سیل زده مشکلی وجود ندارد. وضعیت مطلوب است.

قربانی در پایان ابراز امیدواری کرد که با توجه به منابع دولت و توجه وزارت بهداشت و امکانات دارایی و تجهیزاتی بتوان با همین روند در آینده از وقوع بیماری‌های واگیردار در مناطق سیل زده جلوگیری کرد.

حضور پررنگ سیل بند در خوزستان
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۰۹:۰۸

خوزستان که در دوران دفاع مقدس پر بود از جلوه های نبرد با دشمن بعثی، حالا مدتی است که در مقابله با سیلاب به صحنه نبرد تبدیل شده است. نبرد و مقابله با سیلابی عظیم که می‌شود از سیل بندهای احداث شده کنار جاده ها و محورهای مواصلاتی نیز به وجود و اهمیت آن پی برد:

آغاز تعمیرات ۱۵۰۰ مسکن در مناطق سیل زده مازندران
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۰۹:۰۴

محمد خانی نوذری، مدیرکل بنیاد مسکن مازندران درباره آخرین وضعیت مناطق سیل زده با اشاره به اینکه شش هزار و ۵۰۰ واحد براثر سیلاب در استان خسارت دیدند افزود: پنج هزار و ۷۰۰ واحد تعمیراتی و حدود ۶۰۰ واحد نیز احداثی و تخریبی بوده است.

وی با اشاره به معرفی دو هزار و ۴۰۰ نفر به بانک‌های عامل اظهار داشت: بانک‌ها در حال امضای قرارداد هستند و از بانک‌ها تقاضای تسریع در کارها را داریم تا روند کارها شتاب بخشیده شود. انشالله بازسازی واحدهای تعمیراتی ظرف دو تاسه ماه آینده به پایان رسد.

خانی نوذری با اظهار اینکه تعمیرات هزار و ۵۰۰ واحد شروع شده است درباره بازسازی واحدهای تخریبی نیز گفت: تاکنون آوار برداری حدود ۱۸۰ واحد تخریبی انجام شده است و منتظریم تا نظام مهندسی و کانون کاردان‌ها، نظارت را عهده دار شوند. خوشبختانه مشکل تأمین منابع نداریم و هشت بانک برای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به سیل زدگان اعلام آمادگی کرده اند و تاکنون سهمیه چهار بانک ابلاغ شده است.

سیلاب برخی از مدارس آق قلا را تعطیل کرد
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۰۸:۵۹

در پی وقوع سیلاب مجدد در آق قلا برخی از مدارس آق قلا امروز (شنبه) هفت اردیبهشت تعطیل شد.

به گزارش مهر، آموزش و پرورش در اطلاعیه ای اعلام کرد با توجه به آبگرفتگی محلات شمال آق قلا، مدارسی که در مناطق حکیم آباد، کل آباد، خیابان میکائیل (شمال چهارراه پمپ بنزین) و عیدگاه قرار دارند، تعطیل است.

پلدختر ۲۵ روز پس از سیل
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۰۸:۰۰

با گذشت ۲۵ روز از سیل در شهر پلدختر استان لرستان هنوز مردم این شهر با مشکلات زیادی روبرو هستند. هنوز آثار گل ولای از چهره این شهر رخت برنبسته و با فرا رسیدن فصل گرما در این شهرستان زندگی در چادر را برای اهالی سخت کرده است.

«سیل برکات زیادی برای خوزستان به همراه داشته است»
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۰۷:۵۸

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی عصر جمعه در نشستی با حضور رییس شورای راهبری نهاد ریاست جمهوری و تعدادی از مدیران رسانه های ملی در سالن جلسات استانداری خوزستان افزود: سیلاب اخیر باعث زنده شدن استان خوزستان شد زیرا در سالهای اخیر خشکسالی باعث به خطر افتادن حیات در این استان شده بود.

استاندار خوزستان گفت: به لطف سیلاب اخیر اکنون ظرفیت زیادی از سدهای استان پر شده، تالابها آبگیری شدند، و حتی خورهای این استان نیز سیراب گشته و تمامی کانون های ریزگرد در این استان از سیلاب بهره مند شدند. یکی از کانونهای ریزگرد در استان خوزستان در منطقه شریفیه در جنوب شرقی اهواز به وسعت 120 هزار هکتار قرار دارد که با سیلاب اخیر بیشتر این کانون مملو از آب شده که تا مدتها خطر ریزگردها در این منطقه بر طرف شد.

علت حضور حشدالشعبی در سیل خوزستان
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۰۷:۱۰

سردار احمد خادم سیدالشهدا، فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور در خصوص حضور نیروهای حشدالشعبی در سیل خوزستان به مهر گفت: حشدالشعبی یک گروه ۱۰۰ هزار نفره است که پس از پیروزی حزب الله و مقاومت در عراق و سوریه تشکیل شد و از آنجایی که جمهوری اسلامی در بحث نابودی گروه تکفیری داعش به آنها بسیار کمک کرد آنها نیز وظیفه خودشان می‌دانستند که در شرایط به وجود آمده سیل برای جمهوری اسلامی ورود کرده و کمک کند، کمک‌های آنان مهندسی به اضافه کمک‌های مردمی، آمبولانس و بیمارستان صحرایی بود که مورد استقبال مردم سیل زده نیز واقع شد.

وی افزود: اینها هم وظیفه خودشان می‌دانستند که به کمک ما بیایند و در سیلی که بروز کرده کمک کنند و یک کمک مهندسی برای ما آوردند و کمک‌های مردمی و آمبولانس و بیمارستان صحرایی آوردند که مورد استقبال مردم واقع شد. اقدام گروه حشدالشعبی به طور صرف کاری بشردوستانه بود و ما نیز از تمام کشورهایی که اقدامات بشردوستانه ای نسبت به مردم سیل زده داشتند، قدردانی می‌کنیم.

دو قسمت سیل بند خاکی در آق‌قلا شکافته شده است
۱۳۹۸/۰۲/۰۷ - ۰۰:۰۱

امان‌گلدی ضمیر فرماندار آق‌قلا در گفت‌وگو با فارس از شکافته شدن دو قسمت سیل‌بند خاکی در آق‌قلا و حرکت سیلاب به سمت آق‌قلا خبر داد و گفت: از ساعتی پیش این اتفاق رخ داده و حجم آب بالای پشت این سیل‌بندها به سمت شهر در حرکت است. وضعیت هشدار در مناطق کل‌‌آباد، حکیم‌آباد، تازه‌آباد، عیدگاه و دیگر مناطق صادر شده و نیروهای امدادی هم در منطقه حضور دارند.

وی افزود: اسکان توسط هلال احمر در حال انجام است و افرادی که در خطر سیل قرار دارند می‌توانند به مناطق اسکان موقت مراجعه کنند. تمام دستگاه‌های امدادی و نیروهای امدادی و جهادگران سپاه در منطقه حاضر و در حال خدمت‌رسانی به شهروندان هستند. سعی بر این است این دو نقطه شکاف با شمع‌کوبی پوشیده شود و در صورت پوشیده شدن به معنی رفع نگرانی نیست و همچنان نگرانی وجود دارد. در این راستا قریب به یک‌هزار نفر از نیروهای مردمی نیز در منطقه حضور دارند و در حال کمک هستند.

امان گلدی در ادامه گفت: آماده‌باش کامل در شهرستان حکم‌فرماست و امیدوارم همانند گذشته بتوانیم با وحدت این مشکل را برطرف کنیم. در حال حاضر نیز نیاز به نیروهای انسانی و امکاناتی مانند کیسه و بیل برای مهار آب و ایجاد سیل‌بند و ترمیم نقاط آسیب‌دیده هستیم. به اهالی روستاهایی مانند کل آباد و عیدگاه اعلام شد که منازل خود را ترک یا طبقات اول منازل خود را تخلیه کنند. همچنین هشدار لازم به روستاهای عطاآباد داده شده که آمادگی لازم در صورت بالا آمدن آب داشته باشند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۸
اخر چرا نباید یک سد مهندسی ساز مقاوم در ان ناحیه ساخته میشد که هم اب خیز داری کنترل شود و هم مردم دچار اسیب و خسارت مالی و جانی نشوند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
چون عده ای از خود متشکر واز خود راضی سد سازی و زحمات دولت را نابود کننده محیط زیست و یا حتی مسئول خشکسالی های اخیر می دانستند و مکررا در بوق و کرنا می کردند.
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
حالا کشور خودمان کمبود مهندس داشتیم وارد کردیم
این وزیر نیرو چرا ساکت هست؟
مدعی العموم چرا این مدیران اصفهانی و یزدی که باعث و بانی این خرابی کشور هستند رو بازخواست نمیکنه؟
این مافیای انتقال آب رو چرا کسی بازخواست نمیکنه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
هنوز اینقدر هرکی هرکی نشده که به حرفهای بی اساس یه عده مثل تو ترتیب اثر داده بشه
اعلام تعداد افراد حشد الشعبی به چه نیت صورت میگیره؟
یکی ازعوامل خسارت بیش ازحد سیل درخوزستان ، سیاست استاندار این استان است.
سیل غارتگر اومد . . از تو رودخونه گذشت ... پلا رو شکست و برد... زد و از خونه گذشت .. خونه رو ویرونه کرد... پدر پیرمو کشت .. مادرو دیوونه کرد.. حالا من موندم و این ویرونه ها ... حالا خشم و کینه دیوونه ها
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار