بزرگ ترین کباب کوبیده دنیا!
تعداد بازدید : 315
کد خبر:۸۸۹۷۵۹
کد خبر:۸۸۹۷۵۹
6341 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه داشی ایریکو یا عصاره‌ ماهی ساردین

داشی یک نوع عصاره یا سوپ است که در بسیاری از غذاهای ژاپنی استفاده می‌شود و یکی از عناصر جدانشدنی آشپزی ژاپنی است. این عصاره در تهیه بسیاری از سوپ‌ها من جمله سوپ پرطرفدار میسو، نودل‌ها و .... استفاده می‌شود. ایریکو در ژاپنی به معنای بچه‌ ماهی‌های ساردین خشک شده است. در این ویدیو طرز تهیه داشی ایریکو یا عصاره ماهی ساردین را فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟