ته چین؛

طرز تهیه داشی ایریکو یا عصاره‌ ماهی ساردین

کد خبر: ۸۸۹۷۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 08 April 2019
تعداد بازدید : 307

مواد لازم:
ایریکو(بچه‌ماهی‌های ساردین خشک شده): 1 پیمانه
آب: 4 پیمانه

بازدید 5648
داشی یک نوع عصاره یا سوپ است که در بسیاری از غذاهای ژاپنی استفاده می‌شود و یکی از عناصر جدانشدنی آشپزی ژاپنی است. این عصاره در تهیه بسیاری از سوپ‌ها من جمله سوپ پرطرفدار میسو، نودل‌ها و .... استفاده می‌شود. ایریکو در ژاپنی به معنای بچه‌ ماهی‌های ساردین خشک شده است. در این ویدیو طرز تهیه داشی ایریکو یا عصاره ماهی ساردین را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری