افزایش دوباره شمار قربانیان سیل اخیر

کد خبر: ۸۸۸۳۵۰
| |
4337 بازدید

رییس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر، آخرین آمار قربانیان سیل اخیر در کشور را ۴۵ نفر اعلام کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل تسنیم، مرتضی سلیمی در جمع خبرنگاران در گرگان، آخرین آمار جان‌باختگان حوادث جوی در کشور را 45 نفر اعلام کرد.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل‌زدگان در استان گلستان افزود: خطر کاملا در منطقه گمیشان برطرف شده و جای هیچ نگرانی وجود ندارد اما با این حال در راستای پیشگیری، 4 نقطه امن را در این منطقه به عنوان نقاط امن تعیین کردیم.

سلیمی افزود: همچنین تا ظهر دیروز 13 میلیارد تومان توسط مردم خیر و نیکوکار برای کمک به سیل‌زدگان استان گلستان به حساب مشارکت‌های مردمی هلال احمر واریز شده است.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی به 156 هزار نفر از سیل‌زددگان در استان‌های مختلف کشور خبر داد و گفت: در مجموع 586 شهر، روستا و مناطق‌عشتیر نشین از حوادث جوی متاثر شدند که حدود 50 هزار نفر اسکان اضطراری یافتند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت