میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پیام تبریک آملی لاریجانی به رییس قوه قضاییه

کد خبر: ۸۸۴۳۵۳
| |
7355 بازدید
پیام تبریک آملی لاریجانی به رییس قوه قضاییه

در پیام تبریک آیت الله آملی لاریجانی به رییس جدید قوه قضاییه آمده است: مسلّماً وجود قضات شریف و همکاران یت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام طی پیامی انتصاب رئیسی را به سمت ریاست قوه قضاییه تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای رئیسی (دام عزّه)

با تبریک انتصاب حضرتعالی به ریاست قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران از سوی مقام معظم رهبری(دامه برکاته)، بی شک خدمت به نظام مقدس اسلامی در این منصب خطیر افتخار بزرگی است که نصیب جنابعالی شده است.

امید است در پرتو عنایات حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه در انجام وظایف محوله موفق باشید. مسلّماً وجود قضات شریف و همکاران صدیق در میان مسئولین عالی قضایی توفیق دیگر است که در انجام این مسئولیت مهم شما را یاری خواهد کرد.

از خداوند متعال برای جنابعالی و همه قضات و کارکنان شریف دستگاه قضایی آرزوی توفیق بیش از پیش مسألت می نمایم.

صادق آملی لاریجانی
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت