ته چین؛

دستور پخت مافین پای سیب

کد خبر: ۸۸۲۳۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۹ 03 March 2019
تعداد بازدید : 603

مواد لازم:
دو و نصف پیمانه آرد
یک عدد سیب خرد شده
یک و نصف پیمانه شکر قهوه‌ای
دو قاشق چای‌خوری دارچین
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک قاشق چای‌خوری جوش شیرین
یک قاشق چای‌خوری وانیل
یک عدد تخم‌مرغ
نصف پیمانه سس سیب
یک و نصف پیمانه ماست ساده
یک پیمانه آب سیب
نصف پیمانه آرد
نصف پیمانه شکر قهوه‌ای تیره رنگ
صد و سیزده گرم کره
دو قاشق چای‌خوری پوست رنده شده لیمو
دو قاشق چای‌خوری آب لیمو

بازدید 5963
پای سیب یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین پای‌ها در دنیاست. مافین‌ نیز نوعی شیرینی کوچک است که بی شباهت به کیک یزدی نیست. در این ویدیو طرز تهیه مافین پای سیب را فرا خواهید گرفت. با این مافین می‌توانید خوشمزگی یک پای را در اندازه یک مافین تجربه کنید.
اشتراک گذاری