ته چین؛

طرز تهیه پوره کرفس کوهی یکدست و خامه‌ای

کد خبر: ۸۷۹۱۱۰
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۴ 18 February 2019
تعداد بازدید : 623

مواد لازم:
نیم کیلو کرفس کوهی
صد و نود و پنج گرم خامه غلیظ
چهل گرم کره بدون نمک
پانزده گرم آب لیمو
پانزده گرم نمک

 

بازدید 8099
کرفس کوهی یا کرفس بیابانی نوعی کرفس با ریشه‌ای شلغم مانند است. این گیاه به خاطر ریشه و ساقه خوراکی آن کشت می‌شود. برخلاف ظاهر کرفس کوهی، این گیاه خویشاوندی نزدیکی به شلغم ندارد. کرفس کوهی مانند سبزیجات ریشه‌ای است، با این تفاوت که دارای یک هیپوکوتیل پیازی و تعداد زیادی ریشه کوچک متصل به آن است. طرز تهیه پوره کرفس کوهی بسیار مفید و مغذی را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری